MENÜ

Sivok, Ertuğrul Karanlık'ı istemedi

1 aydır tedavisi süren ve antrenmana bile çıkmayan Tomas Sivok'un kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ı istemediği, bu nedenle kendi doktoruna tedavi olduğu öğrenildi.

Sivok, Ertuğrul Karanlık'ı istemedi

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle bir türlü sahalara dönemeyen Tomas Sivok’un sağlık durumu, siyah-beyazlı yönetimde kriz yarattı.

Geçtiğimiz günlerde bireysel antrenmanlara başlamasına rağmen tekrar tedavi sürecine dönen Çek oyuncunun durumunu merak eden yöneticilerin, “Takımda sakatlanan herkes beklenenden daha erken sahalara dönüyor, bir tek Sivok yok” diye konuştukları öğrenildi.

Karanlık’ı istemedi

Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık’ın tedavi programı yerine Çek Cumhuriyeti’ne giderek atroskopi olan Sivok, geçen yıl yaklaşık beş ay sahalardan uzak kalmıştı. Son olarak Kasımpaşa maçı öncesinde 19 Kasım’da sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen tecrübeli oyuncu, o günden beri takım antrenmanlarına bile çıkamadı.

Kendisinden sonra adale yapısında yırtık bulunan bir çok oyuncu Ertuğrul Karanlık’ın kendine has tedavi yöntemiyle sahalara erken dönerken, Sivok’ta yaşanan yırtıkta aynı başarı elde edilemedi. Ciddi sakatlıklarda Karanlık yerine kendi doktorlarına tedavi olan ve bu özelliğiyle takımdaki tek oyuncu olan Sivok, dünkü antrenmanda da yer almadı, tesislerde tedavi oldu.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve teklif gelmesi durumunda futbolcuyla bedelsiz olarak yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, Sivok’un yaşadığı sakatlık problemlerini yakından inceleyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ