MENÜ

Serdar Taşçı Trabzonspor'un hedefinde

Ersun Yanal, stoper takviyesi istedi. Yönetim gözünü Akhisar forması giyen Uğur Demirok'a çevirdi. Bu transferde pürüzler çıkınca rota Spartak Moskova'da oynayan 27 yaşındaki gurbetçi futbolcu Serdar Taşçı'ya döndü. Ruslar'la görüşmeler başladı.

Serdar Taşçı Trabzonspor'un hedefinde

Trab­zons­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Er­sun Ya­nal, dev­re ara­sın­da sto­per böl­ge­si­ne mut­la­ka tak­vi­ye ya­pıl­ma­sı­nı is­te­di. Ya­nal, Yu­nan sa­vun­ma oyun­cu­su Av­ra­am Pa­pa­do­po­ulos'in per­for­man­sın­dan mem­nun kalmadığını, oy­na­nan 10 resmi maç­ta ye­ni­len 13 go­lden rahatsız olduğunu, bu nedenle savunma hattına oyun­cu alın­ma­sı gerektiğini yönetime belirtti.

Bu­nun üze­ri­ne ha­re­ke­te ge­çen Bor­do-Ma­vi­li yö­ne­tim, Ak­hi­sar for­ma­sı gi­yen Uğur De­mi­ro­k’­u kad­ro­ya da­hil et­mek için ça­lış­ma­la­ra baş­la­dı. An­cak bu trans­fer­de pü­rüz­ler çı­kın­ca, Er­sun Ya­na­l’­ın da ona­yı ile bir­lik­te ro­ta Spar­tak Mos­ko­va for­ma­sı gi­yen 27 ya­şın­da­ki gur­bet­çi oyun­cu Ser­dar Taş­çı­’ya dön­dü.

İki ku­lüp arasın­da ya­pı­lan gö­rüş­me­le­rin olum­lu yön­de iler­le­di­ği ve transferde ufak pü­rüz­le­rin kal­dı­ğı be­lir­til­di.

12 MAÇTA 1 GOL 1 ASİST YAPTI

Serdar Taşçı’nın da Trabzonspor forması giymeye sıcak baktığı kaydedildi. Bu se­zon 17. haf­ta­sı ge­ri­de ka­lan Rus­ya Pre­mi­er Li­gi'nde gurbetçi oyuncu 12 maç­ta gö­rev yap­tı. 923 da­ki­ka sa­ha­da ka­lan 27 ya­şın­da­ki futbolcu, 1 gol ve 1 asist ile ta­kı­mı­na kat­kı sağladı. Bu arada Er­sun Ya­nal’ın, devre arasında yapılacak kampta savunma çalışmalarına öncelik vereceği belirtildi. Öte yandan Yanal’ın sunduğu transfer listesinde Bur­sas­por­lu Ozan Tu­fan’ın ve Es­ki­şe­hirs­por'dan Er­kan Zengin’in de olduğu kaydedildi.

Kaynak: Bugün

Haberin Devamı
YORUM YAZ