MENÜ

Karabükspor 0-1 Balıkesirspor

Karabükspor'un sayısız fırsat kaçırdığı, bir golünün sayılmadığı maçı Balıkesirspor kazandı. Kırmızı-Beyazlılar, 90+3'te Gökhan Ünal'la zafere uzandı, Süper Lig tarihinde ilk kez deplasmanda hanesinde 3 puan yazdırdı.

Karabükspor 0-1 Balıkesirspor

Karabükspor ilk yarının son iç saha maçını 3 puanla kapatmak için sahaya çıktı. Bir taraftan da kazanıp Balıkesirspor’un son haftalarda yeşeren umutlarını bitirmek istiyordu. Ancak Balıkesirspor’un son 3 maç performansına bakınca ev sahibinin işinin çok da kolay olmadığı da bir gerçekti. 10’da Musa Çağıran uzaklardan çok sert vurdu, top az farkla dışarda. 27’de Akpala, 28’de Viola yakaladıkları şansı iyi kullanmayan oyunculardı. 33’te kaleye giren topu Emrullah müthiş çıkardı. 41’de Gökhan Ünal’ın gollük pasını Vargas değerlendiremedi. 45’te Kumbela’nın ayak içi şutunu Emrullah çıkarttı. İlk yarıda Balıkesirspor’un hesapları tuttu: 0-0.

Umutlar yeşeriyor

İkinci yarı yine ev sahibinin baskısıyla başladı. 57’de Akpala’nın karşısında Emrullah vardı, gole geçit vermedi. 65’te Traore, Viola’nın nefis ortasını çok yakından inanılmaz şekilde kafayla dışarı attı. Son 20 dakikada Karabükspor’un artan baskısı karşısında direnen bir Balıkesirspor vardı sahada. Konuk ekip iyi kapandı. 90 artı 3’te Gökhan Ünal takımını öne geçirdi: 0-1. Aslında büyük risk alan Karabükspor karşısında son bölümde önemli gol pozisyonları yakalan Balıkesirspor deplasmandan altın değerinde bir 3 puan almayı başardı ve ligde kalma yolunda umutları sürdürdü.

Tunç Kayacı


Süper Lig'de görülmemiş olay

Haberin Devamı
YORUM YAZ