MENÜ

İsmail Kartal hangi forvetleri istiyor?

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Mersin İdmanyurdu maçı sonrası "Devre arasında belki forvet transferi yapabiliriz" açıklamasını yaptı. Peki Kartal'ın istediği bu forvet ya da forvetler kim? Medyaya yansıyan Fenerbahçe'yle adı geçen forvetlere bir göz atalım.

İsmail Kartal hangi forvetleri istiyor?

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın Mersin İdmanyurdu'yla oynanan maç sonrası yayıncı kuruluş muhabirinin "Bu sezon gol yollarında çok sorun yaşadınız. Devre arasında forvet takviyesi yapılacak mı?" sorusuna "Belki yapabiliriz" cevabını vermesi, kafaları karıştırdı.

Peki İsmail Kartal forvet istiyorsa bu oyuncu ya da oyuncular kimler olabilir? Sezon başından beri Fenerbahçe'yle hangi forvetlerin adı anıldı?

Öncelikle şunu belirtelim, sezon başından beri yapılan transfer haberlerinde Fenerbahçe'yle ilgili forvet transfer haberi çok fazla göremedik. Sarı Lacivertli kulüple daha çok yabancı stoper ve Türk orta saha oyuncularının isimleri anıldı.

Peki kulüple adı geçen bu forvetler kim?

Alexandre Pato: Bu iddia geçtiğimiz hafta Brezilya basınından geldi. Yıldız oyuncu Milan'da kendisini "Pato" yapan günlerini kiralık oynadığı Sao Paolo'da mumla arıyor. 25 yaşında ve hala genç. Ancak devre arasında Fenerbahçe'ye gelmesi çok zor. Yabancı kontenjanı ilk sorun. Emenike, Sow, Kuyt ve Webo varken bir yabancı forvetin daha gelmesi mantıksız. Mutlaka bu forvetlerin en azından biri gönderilmeli... En sorunlu oyuncu gözüken Emenike'yi göndermeyeceğini açıklayan başkan Aziz Yıldırım, Pato gibi maliyetli ve riskli bir oyuncuyu transfer etmez!

Ömer Ali Şahiner: Torku Konyaspor'un 23 yaşındaki forvetinin sağ kanatta oynama özelliği de bulunuyor. Kuyt'ın yaşlı olması, çalışkanlığına rağmen yeteneklerinin sınırlı olması ve kulübedeTürk bir forvet olmaması, onun Fenerbahçe'ye gelmesinin zor olmadığının kanıtı. Ömer Ali Şahiner, bu sezon 12 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Muhammet Demir
: 22 yaşındaki Gaziantepsporlu forvetin ismi birçok kez Sarı Lacivertliler ile anıldı ancak genç oyuncu sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramadı. Bu nedenle transfer şimdiye kadar hep askıya alındı. Fakat genç yaşı ve bu sezon 11 maçta 5 gollük performansıyla İsmail Kartal'ın mutlaka kadrosunda görmek isteyeceği isimlerden...

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr



Süper Lig'de gündüz maçı devrimi

Haberin Devamı
YORUM YAZ