MENÜ

Inter Milan Podolski'yi bitirmek üzere

Inter Milan kulübü Lukas Podolski'nin Arsenal'deki sıkıntılı günlerini bırakarak kendilerine imza aşamasında olduğunu açıkladı.

Inter Milan Podolski'yi bitirmek üzere

Roberto Mancini'nin gelişiyle birlikte devre arasında transfer pazarının etkili takımlarından biri olması beklenen Inter Milan, Galatasaray'ın da gündeminde olan Lukas Podolski'nin transferini bitirmeye çok yakın.

Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio'nun dün Londra'ya Podolski'nin transferi konusunda Arsene Wenger'le görüşmeye geldiği öğrenildi. Bu sezon Premier Lig'de 7 maçta sonradan oyuna giren 29 yaşındaki Podolski toplamda 99 dakika oynama şansı buldu.

WENGER İŞİ AĞIRDAN ALIYOR

Arsenal menajeri Arsene Wenger ise Podolski transferinde işi ağırdan alıyor. 2012 yılında 11 milyon Pound karşılığında Köln'den transfer edilen oyuncusunun değerini bulmasını istiyor.

Şu anda Podolski için Borussia Dortmund ve Juventus takımları da devrede. Wenger bu iki takımla anlaşmalarının mümkün olmadığını açıkladıktan sonra Podolski her an Inter Milan'a imza atabilir.

Öte yandan Roberto Mancini, Podolski'nin yanı sıra, Liverpool'un Brezilyalı oyuncusu Lucas'ı da kadrolarına katacaklarını açıkladı.

Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ