MENÜ

Forvet transferi yapılacak mı? İsmail Kartal açıkladı!

Fenerbahçe'nin teknk patronu İsmail Kartal, Mersin İdman Yurdu maçı sonrası çarpıcı ifadeler kullandı.

Forvet transferi yapılacak mı? İsmail Kartal açıkladı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin İdman Yurdu'nu 1-0'lık skorla yendikleri Spor Toto Süper Lig karşılaşmasının ardından önemli açıklamalar yaptı.

Şükrü Saracoğlu Stadyumu
'nda yayıncı kuruluşun sorularını cevaplayan Sarı-Lacivertliler'in hocası, "Bu maça çok iyi hazırlandığımızı söyleyebilirim. Mersin İdman Yurdu son haftalarda yükselişte olan bir takım. Özellikle geçen hafta Galatasaray karşısında oldukça iyi bir futbol ortaya koydular. Hafta içi yardımcılarımla birlikte oturup Mersin'e karşı neler yapabileceğimiz gerektiğini tartıştık. Birçok görüntü izleyip planımızı belirledik. Sahada her şeyi iyi yaptığımız düşünüyorum. Rakip biz çok iyi oynadığımız için varlık gösteremedi. Oyuncularım verdiğim taktikleri uygulayınca Mersin ortaya bir şey koyamadı. Bu kadar gol poziyonunun ardından 2'yi, 3'ü de bulmamız gerekirdi. Rahat bir şekilde kazanabileceğimiz maçı 1-0 galip bitirdik. Oyuncularımı inançlarından ve mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bu 3 puan taraftarlara armağan olsun" dedi.

Transfer yorumu

İsmail Kartal, devre arasında forvet hattına transfer yapıp yapmayacakları yönündeki soruya "Belki yapabiliriz. Araştırıyoruz" ifadeleriyle yanıt verdi.

'Emre'nin izni olmadan...'

Kartal, müsabakanın 83. dakikasında Brezilyalı yıldız Diego Ribas'ın kaçırdığı penaltı pozisyonuna ilişkin, "Bizim takımın penaltıcısı Emre Belözoğlu, ikinci de Dirk Kuyt. Tabii ki biz o noktadan uzaktayız, müdahale etme şansımız düşük. Emre istediği için Diego o penaltıyı kullanmıştır, yoksa onun izni olmadan hiç kimse penaltı atamaz" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe 1-0 Mersin İdmanyurdu

Haberin Devamı
YORUM YAZ