MENÜ

Alanyaspor 1-1 Şanlıurfaspor

Alanya öne geçti, Şanlıurfa pes etmedi. Ağlar birer kez havalandı, taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Goller kadar kırmızılar da karşılaşmaya damga vurdu. 90 dakikayı Şanlıurfa 9 kişiyle tamamladı.

Alanyaspor 1-1 Şanlıurfaspor

Tello, Zenke, Serdar gibi Spor Toto Süper Lig tecrübesi olan oyuncuları kadrosunda bulunduran Şanlıurfa, Alanya deplasmanında takıldı. Sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Yeşil-Sarılılar zirve yolunda ağır yara aldı. Osmanlıspor’la 5 puanlık farkı kapatmak için sahaya çıkan Cihat Arslan’ın öğrencileri, bütün kontrolü rakibine kaptırdı. Ev sahibi Alanya adına gol de pek fazla gecikmedi. 24’te Efecan Karaca takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra oyuna asılmaya çalışan konuk takım sonuç alamadı, ikinci yarıya 1-0 mağlup başladı.

Tello girdi, beraberlik geldi

Maç öncesinde ilk 11’leri gören Şanlıurfalılar kuşkusuz şaşkına döndü. PTT 1. Lig’in çok üstünde kaliteye sahip olan Rodrigo Tello’nun yedek oluşu herkesi şaşırttı. Akın akın gelen Alanya atıklarına önlem almaya çalışan Cihat hoca 67’de Şilili yıldızı oyuna soktu. Güneydoğu temsilcisinin golü de tam 11 dakika sonra geldi. Zenke skoru 1-1 yaptı. Kalan dakikalarda gol olmayınca taraflar 1 puana razıydı. Karşılaşmada çıkan kartların sayısı ise dikkat çekiciydi. Hakem Barış Şimşek, tam 2 kırmızı ve 10 kez de sarı kartına başvurdu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ