MENÜ

Veli Kavlak'a Olcay Şahan tarifesi

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Veli Kavlak, yönetimin 900 bin Euro'luk yeni teklifini geri çevirdi. Yıllık 1.2 milyon Euro kazanan Olcay ve Oğuzhan'ı örnek gösteren 26 yaşındaki futbolcuya, yönetim de 'tamam' demeye hazırlanıyor.

Veli Kavlak'a Olcay Şahan tarifesi

Siyah-Beyazlılar’la sözleşmesi sezon sonunda sona erecek isimler arasında yer alan ve adı Fenerbahçe’yle başta olmak üzere birçok kulüple anılan Veli Kavlak’ın, yönetimin ilk etapta önerdiği senelik 900 bin Euro’luk teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. Beşiktaş’ta yıllık 600 bin Euro kazanan ve kendisine teklif edilen rakamın yükseltilmesini isteyen 26 yaşındaki futbolcunun, kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek istediğini söylediği ancak sözleşme yenilemek için takım arkadaşları Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup’un kazandığı 1.2 milyon Euro’luk ücreti örnek gösterdiği bildirildi. Menaceri Max Hagmayr aracılığıyla gönderdiği mesajda; bu rakımın altında bir öneriyi kabul etmeyeceğini belirten Veli’nin, yönetimden haber beklediği ifade edildi.

Ocak ayında anlaşma yapılacak


Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de özellikle son dönemde gösterdiği başarılı performansla teknik direktör Slaven Bilic’in değişilmez isimleri arasına giren tecrübeli futbolcuyu takımda tutmak için bu isteğe sıcak baktığı belirtildi. Takımda sözleşmesi biten isimlerin kontratlarının uzatılması konusunda başkan Fikret Orman’dan tam yetki alan Çebi’nin, yönetim kurulunda konuyu değerlendireceği ve ocak ayında 3 yıllık anlaşmanın imzalanacağı konuşuluyor. Siyah-Beyazlılar’ın yapacağı anlaşmada; Veli’ye 10 bin Euro da maç başı ücret verilmesi ve yıllık maaşının da Olcay ve Oğuzhan’ın gibi her yıl 100’er bin Euro zamlanacağı bildirildi.

Çebi: Teşekkür etmiyorum

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, İzmir Bornova’da Kartal Yuvası’nın yeni şubesinin açılış töreninde konuştu. Adana Demir maçında Fair Play örneği sergileyen Veli Kavlak’ı yorumlayan Çebi, “Veli’ye teşekkür etmiyorum, görevini yaptı” diye konuştu.

Söyler: Benim adayım Veli

Adana Demirsporlu futbolcu Hakan Söyler, Türkiye Kupası’nda 2-1 kazandıkları Beşiktaş mücadelesinde Veli Kavlak’ın kendisine gösterilen kırmızı kartı iptal ettirmesi hakkında konuştu. Veli’ye, sergilediği centilmenlik sebebiyle teşekkür eden Söyler, “Veli’nin yapmış olduğu hareket çok önemliydi. Beşiktaşlı futbolcular, iyi bir insanlık örneği gösterdiler. Maçlarda çok kötü örneklere şahit oluyoruz. Fair Play’e benim en büyük adayım Veli Kavlak” ifadelerini kullandı.

Fair Play’e aday!


Dünya Fair Play Komitesi Üyesi Erdoğan Arıpınar, Türkiye Kupası’nda Adana Demirsporlu futbolcunun gördüğü kırmızı kartı iptal ettiren Siyah- Beyazlılar’ı, Türkiye Fair Play Ödülü aday listesine koyduklarını açıkladı. Bu tip bir olayın günümüz futbolunda eşine az rastlandığını belirten Arıpınar, “İyi niyetli olan Beşiktaşlı futbolcular, örnek teşkil edecek güzel bir hareket yaptı. Olay sırasında Beşiktaş’ın geride olması, maçı da kaybetmesi, hareketin değerini daha da artırmıştır. Beşiktaş Kulübü’nü Türkiye Fair Play Ödülü aday listesine koyduk” dedi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ