MENÜ

Demba Ba Konyaspor maçında oynayacak mı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, Senegalli yıldızını riske etmeyecek.

Demba Ba Konyaspor maçında oynayacak mı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in sütten ağzı yandı, yoğurdu üfleyerek yiyecek... Trabzonspor maçında sağ ayak 2. parmağı kırılan Demba Ba’yı sadece 13 gün sonra oynanan Akhisar maçının son 10 dakikasında sahaya sürmüştü Hırvat hoca... Çekilen tomografide Senegalli oyuncunun iyileştiği görülüyordu belki ama Akhisar mücadelesinin ardından ayak parmağı yine şişti.

Bilic işte bu yüzden tecrübeli futbolcuyu tam olarak iyileşmeden oynatmama kararı aldı. Yöneticilerle bir görüşme yapan deneyimli çalıştırıcı, konu Demba Ba’nın pazar günü oynanacak olan Torku Konyaspor maçına yetişip yetişmeyeceğine geldiğinde “Onu riske edemem. Nasıl daha önce Tolga iyice iyileşene kadar takıma girmedi, Demba Ba da aynı şekilde tam olarak rahatsızlığını atlatmadan oynamayacak. Çünkü çok maçımız var.

‘HİÇ ACELE ETMEYECEĞİZ’

Uzun bir yolda yürüyoruz. Acele edersek hata yapabiliriz. Ondan 1 maçta yararlanayım derken 5 maç kaybetmek istemiyorum. Ne zaman sağlığına tam olarak kavuşur, o zaman tekrar oynar. Eğer onu erken sahaya sürersek ve durumu kötüye giderse, uzun serüvende bu bizim için çok daha ciddi problem yaratabilir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Vatan

Haberin Devamı
YORUM YAZ