MENÜ

Genç futbolcu Facebook kurbanı

Sosyal medyada paylaştıkları mesajlar yüzünden başı derde giren futbolcular kervanına Acarlar Belediyespor'dan Halil İbrahim Yılmaz da katıldı.

Genç futbolcu Facebook kurbanı

Sosyal medyada paylaştıkları mesajlar yüzünden başı derde giren futbolcular kervanına Acarlar Belediyespor’dan Halil İbrahim Yılmaz da katıldı. Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele eden Acarlar Belediyespor’un başarılı forvet oyuncusu Halil İbrahim, Facebook sayfasında, "Futboldan soğutan yöneticilik anlayışının içine edeyim" şeklinde bir mesaj paylaştı. Mesajı okuyan yöneticiler, 22 yaşındaki futbolcuyu süresiz kadro dışı bıraktı.

Aydınspor altyapısından yetişen ve geçen sezon devre arasında Çine Uyanspor’dan Acarlar’a transfer olan Halil İbrahim, mesajı verdikleri sözü tutmayan yöneticilere tepki amacıyla yazdığını belirterek, "Hem paramı alamıyorum, hem de iyi bir kulüpten teklif gelmesine rağmen yüksek bonservis ücreti isteyip, transferime engel oluyorlar. Bu yüzden futboldan soğudum. Canım çok sıkkın. Böyle giderse futbolu bırakabilirim" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ