MENÜ

Cavcav: TFF'ye dava açacağım

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, yarın oynanacak Galatasaray maçında Sarı-Kırmızılı taraftarların tribünde olmayacak olması nedeniyle isyan etti ve ''TFF hakında dava açacağım'' ifadelerini kullandı.

Cavcav: TFF'ye dava açacağım



Spor Toto Süper Lig
'in 15. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray'ı konuk edecek.

Daha önce oynadıkları deplasman müsabakalarında seyircilerinin çirkin ve kötü tezahüratlarından dolayı 3 ihlali bulunan Galatasaray, son oynanan Torku Konyaspor deplasmanında da 4. ihlali alarak PFDK tarafından tribün kapatma cezası aldı. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, bu ceza sonrası Galatasaray taraftarının tribünde olmayacak olması nedeniyle isyan etti.

GENÇLERBİRLİĞİ KULÜBÜ TFF'YE İTİRAZ ETTİ

Galatasaray taraftarlarının stada gelmesi için itiraz eden Cavcav'a TFF Tahkim Kurulu bu akşam saatlerinde ret cevabı verdi.

Başkan Cavcav, "Seyirci gelirlerinden mahrum oldum diyerek, karara itiraz edeceğim. Sonuç alamazsam, konuyu mahkemeye taşıyıp, TFF hakkında dava açacağım" dedi.

Yarın oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, zararının karşılanması için itiraz edeceğini belirterek, şunları söyledi;

TFF başındaki değerli Yıldırım Demirören kulüp başkanlığı yaptı, kulüpler birliği başkanlığı yaptı, şimdi TFF başkanı. Bizim maçlardan aldığımız hasılat 80 bin TL, 60 bin TL, 30 bin TL değil. Sahamız kira, personel bize ait, saha bakımı bize ait her şey bize ait. Geçen yıl Galatasaray maçında 358 bin lira hasılat aldım. Benim hasılat aldığım maçlar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları. Hatta Beşiktaş eh diyelim. Diğer maçlarım hep zarar. Evvela bu kararı Tahkim Kurulu'na götüreceğim, oradan sonuç çıkmazsa TFF'yi mahkemeye vereceğim."

Galatasaray maçıyla ilgili de açıklamada bulunan duayen başkan, şu ifadeleri kullandı;

"Yarınki karşılaşma bizim için çok önemli. Çok genç kadromuz var. Benim temennim; yarın Galatasaray ile oynayacağımız müsabakanın saha içi ve saha dışında sportmenliğe yakışır bir mücadele olması. Galibiyet ve mağlubiyet şerefli bir olaydır. Galatasaray büyük bir camiadır. Çok iyi bir takımları var. Biz de yabana atılır bir takım değiliz. Biz de etimizle tırnağımızla yettiği kadar bu maçta mücadele edip Gençlerbirliği'ne yakışır bir netice almak istiyoruz."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ