MENÜ

Beşiktaş'ta gündem iç transfer

Beşiktaş'ta devre arası yaklaşırken gündem iç transfer! Siyah-beyazlı yönetim sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek Veli Kavlak, Ersan Gülüm, Mustafa Pektemek, Cenk Gönen ve Atiba Hutchinson ile masaya oturacak.

Beşiktaş'ta gündem iç transfer

Beşiktaş yönetimi iç transferde görüşmelerine devam ediyor.

Sezon sonunda mukaveleleri sona erecek Veli Kavlak, Ersan Gülüm, Mustafa Pektemek, Cenk Gönen ve Atiba Hutchinson ile yeniden anlaşmak isteyen siyah beyazlı yönetim, bir süre önce futbolcularla masaya oturmuştu. Veli, Ersan Mustafa ve Cenk'e 4 artı 1, Atiba'ya ise 2 yıllık sözleşme öneren futbol komitesi henüz anlaşma sağlayamadı.

Yapılan görüşmelerde Mustafa ve Cenk Gönen ile maddi konularda anlaşmaya yakın olunduğu ifade edildi. Veli, Ersan ve Atiba'nın ise istedikleri yıllık ücret ile yönetimin teklifi arasındaki farklar aşılmaya çalışılıyor.

2 yıl önce ücretini 1.2 milyon Euro'dan 750 bin Euro'ya indiren Ersan'ın, yaptığı bu indirimi de görüşmelerde dile getirdiği, yeni anlaşmada en az 1.5 milyon Euro'ya imza atmak istediği yönetime iletti. Yıllık 600 bin Euro ücret alan Veli'nin ilk olarak 1.8 milyon Euro talep ettiği, bu rakamı en az 1.6 milyon Euro'ya indirebileceğini aktardı.

Yıllık 1 milyon Euro alan 31 yaşıdaki Atiba ise kariyerinin belki de son anlaşmasını yapacağını ve bu nedenle mali konularda hassas davranacağını ifade etti. Yönetim ilk olarak 1.5 milyon Euro talep eden Kanadalı futbolcu ile yeniden masaya oturacak.

Kaynak:Ntvspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ