MENÜ

Ozan Tufan Fenerbahçe'ye doğru

UEFA, ekonomik sorunlardan ötürü Bursa'yı 1 yıl men etti, Timsahlar için yıldız satışı kaçınılmaz hale geldi. Tüm bu gelişmeler, Ozan Tufan'a Fenerbahçe'nin kapılarını ardına kadar açtı. “Ederini bulursa ceketimi bile satarım” sözünün sahibi Bursa Başkanı Bölükbaşı son fiyatı bile belirledi: 6 milyon Euro.

Ozan Tufan Fenerbahçe'ye doğru

Bursaspor, belirlenen kriterlere uyup mali disiplini sağlayamadığı için UEFA tarafından 1 yıl Avrupa Kupaları’ndan men edildi, Fenerbahçe’nin Ozan Tufan aşkı iyice alevlendi. Yeşil-Beyazlılar, vitrindeki yıldızlarından bir ya da birkaçını satıp nefes almak, en azından sezonu sorunsuz tamamlamak, Fenerbahçe ise genç, yerli ve uzun süre faydalanacağı isimlerle kadrosunu zenginleştirmek istiyor. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın Ozan Tufan ile ilgili sorular üzerine yaptığı, “Ederini bulursa ceketimi bile satarım” mesajları da transferin önünü açıyor. 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Ozan Tufan, cephesine gelince... Bursaspor altyapısında yetişen ve A Takım’a çıktığı günden bu yana fark yaratan 19 yaşındaki futbolcu, orta alanın her bölgesinde oynuyor, son vuruş özelliği ile dikkat çekiyor.

Milli formayı da girdi

A Milli Takım’daki performansıyla bazı Avrupalı kulüplerin de yakın markajına giren Yeşil-Beyazlı futbolcu için kulübünün belirlediği bonservis bedeli ise 6 milyon Euro. Ancak malum sıkıntılar sebebiyle
Bursaspor bu rakam üzerinden pazarlığa ya da oyuncu takasına hiç sıcak bakmıyor.
UEFA'dan Bursaspor'a şok!

Haberin Devamı
YORUM YAZ