MENÜ

Nemanja Vidic, Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Sırp basınının Fenerbahçe'yle dirsek temasında olduğunu iddia ettiği Nemanja Vidic'in menajerinden açıklama geldi.

Nemanja Vidic, Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Inter'in 31 yaşındaki savunmacısı Nemanja Vidic'in menajeri Silvano Martina, futbolcusuyla ilgili iddialar hakkında konuştu. Fenerbahçe ile herhangi bir temaslarının olmadığını ifade eden Martina, Vidic'in kariyerine Inter'de devam edeceğini ileri sürdü. Kendisi de eski bir futbolcu olan Martina, "Türk kulübü Fenerbahçe'den herhangi bir kişi ile görüşmedik. Bu konuyu yorumlamam pek de mümkün değil. Çünkü bu bir iddia ve dedikodu. Nemanja, hala kulübü İnter'de. O İnter'in futbolcularından biri" açıklamasını yaptı. Sırbistan'ın önde gelen gazetelerinden Vecerjne Novosti dün yaptığı haberde, Nemanja Vidic'in İngiltere kariyeri sonrası İtalyan futboluna uyum sağlayamadığını ve ara transfer döneminde Çizme'ye veda etmek istediğini savunmuştu.

Beşiktaş iddiası...

2004-2012 yılları arasında Manchester United'da forma giyen ve takım kaptanlığına kadar yükselen Vidic, sezon başında İnter'e transfer olmuştu. İtalya'da başarılı olmasına kesin gözüyle bakılan isimlerden olan 33 yaşındaki deneyimli oyuncu, İtalya Serie A'da 9 maça çıkmıştı. Vidic'in, EURO 2016 Finalleri'nde Sırbistan formasıyla mücadele etmek istediği ve bu nedenle sezonun ikinci yarısında düzenli şekilde forma giyebileceği bir takımda oynamak istediği biliniyor. 1.90'lık savunmacının İngiliz ekiplerinin de yakın takibinde olduğu konuşuluyor. Ada basını, Sırp futbolcunun ara transfer döneminde olmasa bile sezon sonunda İngiltere Premier Ligi ekiplerinden biri ile anlaşacağını ifade ediyor. Nemanja Vidic'in ismi Beşiktaş ile de anılmış, Sırp savunmacının transfer teklifine olumsuz yanıt verdiği ifade edilmişti.

Futboluyla fark yaratıyor


Nemanja Vidic, 2006-2014 arasında İngiliz ekibi Manchester United'ın vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiş ve Sir Alex Ferguson'dan kaptanlık bandını almayı başarmıştı. Sert ve hırslı futboluyla fark yaratan 1.90'lık savunmacı, hava hakimiyetiyle rakip forvetlere kolay kolay gol şansı tanımıyor. Vidic, topu oyuna sokma yüzdesindeki başarısıyla da dikkat çekiyor.


Fenerbahçe'den son yılların en büyük bombası: Nemanja Vidic

Haberin Devamı
YORUM YAZ