MENÜ

Fenerbahçe'de Emenike'de yırtık tespit edildi

Fenerbahçe'de Nijeryalı forvet Emmanuel Emenike'de yırtık tespit edildi.

Fenerbahçe'de Emenike'de yırtık tespit edildi

Fenerbahçe'de Altınordu'yla oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan Emmaneul Emenike'de yırtık tespit edildi. Nijeryalı forvetin iki hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Emenike, bu hafta oynanacak Mersin idman Yurdu maçında cezalı durumda olduğu için oynayamayacaktı. 28 yaşındaki forvetin Mersin maçından sonraki Altınordu (Türkiye Kupası) ve Başakşehir maçlarında oynayamayacağı, bir sonraki hafta oynanacak Kasımpaşa maçına ise yüksek ihtimal yetişeceği bildirildi.

Altınordu maçının ardından İsmail Kartal, Emenike eleştirilerine, "Siz bilmiyorsunuz ama Emenike'nin ayağında ödem var. Sakat sakat oynuyor." cevabını vermişti.

Yusuf Dursun

Fenerbahçe Kulübü'nde Emenike'nin sakatlığıyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Takım Doktorumuz Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, oyuncumuz Emmanuel Emenike’nin sağlık durumu hakkında şu açıklamaları yaptı:

"Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. haftasında oynanan Altınordu karşılaşmasında girdiği ikili mücadele ayağına darbe alan Emenike’nin bugün Göztepe Medicalpark Hastanesi’nde çekilen MR’ı sonrasında, iç yan bağ üst yapışma yerinde kanama ve ödem ile ’Grade 2a’ olarak tanımlanan kısmi yırtık oluştuğu tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır"

Haberin Devamı
YORUM YAZ