MENÜ

Ergin Ataman isyan etti

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, "Sahaya çıktığım anda küfür yemeye gelmedim. Buna izin veren Pınar Karşıyaka yönetimine, böyle olaya izin verdikleri için TBF ve maçın hakemlerine teşekkür ediyorum. Bu terbiyesizliği yapan herkesi, bir spor adamı olarak kınıyorum" dedi.

Ergin Ataman isyan etti

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Pınar Karşıyaka'ya 84-77 yenildikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, rakiplerinin agresif oyunuyla son periyotta hücumda zorlandıklarını ve maç sonunda üstünlüklerini koruyamadıklarını anlattı.

Ufuk Sarıca ve basketbol takımını kutlayan Ataman, çirkin tezahürata ise tepki göstererek, şunları söyledi:

"Buraya iyi basketbol oynamaya geldik, ben de antrenörlük yapmaya geldim. Sahaya çıktığım anda küfür yemeye, maçı kazandıkları halde ana avrat küfür yemeye gelmedim. Buna izin veren Pınar Karşıyaka yönetimine, böyle olaya izin verdikleri için TBF ve maçın hakemlerine teşekkür ediyorum. Bu terbiyesizliği yapan herkesi, bir spor adamı olarak kınıyorum."

Uşak Sportif
’ten Justin Carter ile ilgilendiklerini doğrulayan Ataman, transfer görüşmelerinin sürdüğünü dile getirdi.

Ender Arslan: Kötü mağlubiyet oldu


Oyunculardan Ender Arslan da son periyoda kadar her şeyin istedikleri gibi gittiğini belirterek, "Ancak son periyotta oyun kontrolünü bir ara kaybettik. Rakibimizin geri gelmesine izin verdik. Kötü mağlubiyet oldu. Kazanabilecek mücadeleyi göstermiştik. Bundan sonra ligde yükselmek istiyoruz" diye konuştu.
Pınar Karşıyaka 84-77 Galatasaray LH

Haberin Devamı
YORUM YAZ