MENÜ

Aykut Kocaman: Bu zafer özgüven getirecektir

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Bu zafer bize özgüven ve moral getirecektir" dedi.

Aykut Kocaman: Bu zafer özgüven getirecektir

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda Cizrespor'u 7-1 yenen Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, bu galibiyetin kendilerine özgüven ve moral getireceğini belirterek, "Beşiktaş maçı için; daha sert ve kuvvetli, maçı kolay bırakan takım değil, sonuna kadar mücadele eden takım haline gelmemize vesile olacaktır" dedi. Kocaman, Cizrespor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, bu maçla grupta ilk kez üç puan aldıklarını söyledi.

Galibiyetin gruptaki diğer karşılaşmalar için iyi bir başlangıç olduğunu ifade eden Kocaman, "Cizrespor elinden geleni yaptı. Son derece pozitif futbol oynamaya çalıştı. Sonuçta kategori farkı var. Oyuncular arasında da kalite farkı vardı. Bu da sonucu ortaya çıkardı. Moral ve özgüven açısından güzel bir maç oynadık. Grupta son iki maçımızı final havasına çevirmek bizim açımızdan önemli" diye konuştu. Kocaman, bir gazetecinin aldıkları galibiyetin lige nasıl yansıyacağını sorması üzerine, geride kalan haftanın kendileri için kabus gibi geçtiğini bildirdi. Son üç maçta 12 gol yediklerini anımsatan Kocaman, şunları kaydetti:

"Bir futbol adamının kolay açıklayacağı bir durum değildi. Muazzam bir özgüven kaybı vardı. Rakibimizin gücü ne olursa olsun, oyuncularımız çok rahat ve güçlü değillerdi. Bu maç bize az da olsa özgüven ve moral getirecektir. Beşiktaş maçı için; daha sert ve kuvvetli, maçı kolay bırakan takım değil, sonuna kadar mücadele eden takım haline gelmemize vesile olacaktır."

Cizrespor cephesi

Cizrespor Teknik Direktörü Yahya Ünal ise "Oyuncularım ellerinden geleni yaptı ama olmadı. Torku Konyaspor’a başarılar diliyorum. Önümüzdeki maçları kazanarak, gruptan çıkmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
Torku Konyaspor 7-1 Cizrespor

Haberin Devamı
YORUM YAZ