MENÜ

'Sonuna kadar savaşacağız'

Sezona Euroleague Şampiyonu unvanı ile başlayan ancak gruptaki ilk 5 maçı kaybedip şansını zora sokan Galatasaray, Fenerbahçe galibiyeti ile yeniden ayağa kalktı... Takımın teknik patronu Ekrem Memnun, FANATİK'e yaptığı açıklamada, “Bu galibiyet bize özgüven getirdi. Şansımızı sonuna kadar zorlayacağız” diye konuştu.

'Sonuna kadar savaşacağız'

Euroleague’de 2013-2014 şampiyonu olup tarihe geçen Galatasaray Odeabank, maddi sorunlar nedeniyle bu yıl sıkıntılı bir dönem geçirirken, üst üste gelen Wisla Can-Pack ve Fenerbahçe galibiyetleri sonrası takım moral kazandı. Işıl Alben ve Alba Torrens’i kaybeden, Nevriye ve Lyttle’a da 2 ay geç kavuşan Sarı-Kırmızılılar, Euroleague’de ilk 5 maçı kaybedip hayal kırıklığı yaşadı. Coach Ekrem Memnun, Fenerbahçe galibiyetinin bir milad olacağını düşündüğünü belirterek, “Euroleague’de işimiz tabii ki zor ama pes etmeyeceğiz. Üç maçı öndeyken son topta kaybettik. Büyük fırsat kaçırdık. Eksik oyuncularımız vardı. Şimdi önümüzde 6 maç var. Hepsini kazanmak için çalışacağız. Son topa kadar savaşacağımızı söyleyebilirim” dedi.

Ocak’ta transfer var

Fenerbahçe galibiyetinin en önemli getirisinin özgüven olduğunu söyleyen Memnun, “Birkaç maçı son saniyede kaybedince takımda bir özgüven eksikliği oldu. Moraller bozuldu. Bu galibiyetin bize en büyük katkısı bu olacak. Şampiyonluk yolundaki en önemli rakibimizi yendik. Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Derbi zaferi geleceğe olumlu yansıyacak” diye konuştu. Transfer için görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Memnun, “Yöneticilerle konuşuyoruz. Büyük olasılıkla Ocak ayında bir transfer yapacağız” ifadesini kullandı.

Serdar Dinçbaylı&Gökhan German


Cim Bom'da oynamak nasıl bir his?


Nevriye Yılmaz: Tek yumruk olduğumuz zaman tüm imkansızlıklar üzerimize gelse de başarıyı ve mutluluğu yakalayabilme hissi.

İnci Güçlü: Çok büyük bir gurur, Euroleague şampiyonu bir ekibin içinde bulunmak bana kendimi özel hissettiriyor.

Bahar Öztürk: I love it (Bunu seviyorum).

Ayşegül Günay: Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamaktan gurur duyuyorum. Geçen sene Euroleague şampiyonu olmuş, Türkiye Kupası’nı almış ve ayrıca ligde de şampiyon olmuş bir takımda oynamanın tarifini yapmak çok zor.

Jelena Dubljevic: Büyük bir onur aynı zamanda büyük bir sorumluluk. Avrupa’nın en büyük takımında oynamak bence her oyuncu için bir rüya.

Deniz Çolakoğlu: Galatasaray gibi köklü bir camiada bulunmaktan çok mutluyum. Göğsümde taşıdığım bu arma bana daima gurur veriyor.

Nuria Martinez: Bence Galatasaray bir kulüpten daha fazla bir şey. Büyük bir sorumluluk burada oynamak. Renkleri üzerinize geçirip büyük ve güzel bir şey için savaşıyorsunuz.

Kelsey Bone: Galatasaray için oynamak aile demek, bağlılık demek, arkadaşlık demek. Ama en önemlisi kazanmak demek. Gelenek bu yönde kurulmuş ve biz de bu anlamda formamızı taşıyoruz.

Şebnem Kimyacıoğlu: Benim için tarih dolu bir kulüp, bu kulübün insanlarının, taraftarlarının yüzünü güldürmek gurur yaşatma hissi veriyor. En önemlisi insana kendinden büyük bir şeyin parçası olduğunu hissettiriyor.

Bahar Çağlar: 7’nci sezonumu oynuyorum. Bu benim için çok gurur ve mutluluk verici bir durum. Artık kendi takımım gibi hissettiğim için çok büyük bir heyecanla oynuyoruz maçları.

Sancho Lyttle: Tarih, rekabet ve kulüp içinde insanların birbirlerine bağlılıkları, kenetlenme demek.

Queralt Casas:
Galatasaray çok büyük bir takım ve burada bulunmaktan çok mutluyum. Renklerimize en iyi sonucu getirebilmek için mücadele edeceğim.

Dişi Aslanlar, Kelsey Bone’un telefonundan yazarımız yazarımız Serdar Dinçbaylı ile ‘selfie’ çektirmeyi ihmal etmedi.



Haberin Devamı
YORUM YAZ