MENÜ

Semih Şentürk'ün en zor günü

Semih Şentürk, bugün belki hayatının en zor günlerinden birini yaşadı. Başakşehirspor'da oynayan Semih, yeni takım arkadaşı Yalçın Ayhan ile eski takımı Fenerbahçe'de birlikte forma giydiği Volkan Demirel'in davasında tanıklık yaptı. Semih, mahkemede verdiği ifadede, olayın yaşandığı tarihte Fenerbahçe'de oynadığını belirterek, "Yalçın'ın küfüre titğini duydum ve bunu Volkan'a söyledim" dedi.

Semih Şentürk'ün en zor günü

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in Fenerbahçe-Kasımpaşa arasında oynanan Süper Lig maçında, futbolcu Yalçın Ayhan'a "tehdit ve hakarette" bulunduğu iddiasıyla 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Anadolu 68. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık Volkan Demirel ve müşteki Yalçın Ayhan katılmazken tarafları avukatları temsil etti.

Duruşmada, tanık olarak dinlenilen İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü oyuncusu Semih Şentürk, olay tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nde futbolcu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Maç bitiminde koridorda Yalçın Ayhan ile karşılaştık. O gün maç çok stresli geçmişti. Yalçın da maçın stresinden olsa gerek sinirliydi. Kendi kendine küfür ettiğini duydum. Yalçın'ı tanıdığım için ne gerek var küfür etmeye dedim. Yalçın da 'onlar da bana saha içinde küfür ettiler' dedi. Ben de soyunma odasında Yalçın'ın küfür ettiğini Volkan'a söyledim."

Ayhan'ın avukatı Ayşe Zuhal Dönmezer de tanık ifadelerine karşı beyanda bulunmak üzere süre talep etti.

Mahkeme hakimi, taraf avukatlarına beyanda bulunmaları için süre vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Hürriyet


Volkan Demirel'in yargılanmasına devam edildi

Haberin Devamı
YORUM YAZ