MENÜ

Orduspor, Giresunspor maçı hazırlıklarına başladı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu Giresunspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Orduspor, Giresunspor maçı hazırlıklarına başladı

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Yarı sahada çift kale maçla devam eden antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana sakatlığı devam eden kaptan Emre Aygün katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Ümit Tütünci düz koşu yaptı, Gökhan Kaba ise salonda çalıştı.

İdmanda teknik direktör Doğan’ın futbolcuları sık sık uyardığı gözlendi. Daha önce teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan Serdar Deniz ise yeniden A takımla çalışmaya başladı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan mor-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Ulaş Yalçın, Denizlispor galibiyetiyle camianın üzerindeki olumsuz havanın dağıldığını belirterek, "Haftalardır kulübün üzerine resmen kara bulutlar çökmüştü. Denizlispor galibiyetiyle bu bulutları dağıtmayı başardık" dedi.

Futbolcular olarak biraz olsun kendilerine geldiklerini ifade eden Yalçın, 3 puanın takıma nefes aldırdığını söyledi.
Bundan sonra daha iyi olacaklarına inandıklarını kaydeden Yalçın, "Önümüzde Giresunspor maçı var. Karadeniz derbisini kazanmak istiyoruz. Bunun için de çok çalışacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ