MENÜ

İsmail Kartal: Kupada gideceğimiz son yer finaldir

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Altınordu ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal: Kupada gideceğimiz son yer finaldir

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 3. maçında Altınordu'yu Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk eden Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik eşitlike ayrıldı. Sarı-Lacivertli takımın teknik patronu İsmail Kartal, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu. Kartal, "Ortada bir maç oldu. Söylediğim gibi bu kupaya başladığımız ilk gün gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz demiştim. Bu kupada gidebileceğimiz yer finaldir, şampiyon olmaktır. Altyapıdan ne çıkarabilirsek türk futboluna katkı olacaktır. Gençlerden ve zaman zaman oynayan, oynamayan futbolculardan karışık bir kadro ile mücadele ettik." dedi.

"Emenike'nin ayağında problem vardı"

Emenike'nin performansı hakkında da konuşan Kartal, "Emenike'nin bugün ayağında bir problem vardı. Bugün zor da olsa doktorumuzun gayretleriyle sahaya çıktı. Kendisi de bir özveride bulunmuştur. Ona da teşekkür ederim. Emenike bizim en değerli futbolcularımızdandır. Emenike gol attığında bu sorunu aşacak ve eski Emenike olacaktır." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ