MENÜ

Hüseyin Eroğlu: 1 puan aldığımız için sevinçliyiz

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Fenerbahçe maçından sonra önemli açıklamalar yaptı.

Hüseyin Eroğlu: 1 puan aldığımız için sevinçliyiz

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. hafta karşılaşmasında sahasında ağırladığı deplasmanda Fenerbahçe'yle 1-1 berabere kalan Altınordu'nun teknik patronu Hüseyin Eroğlu, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Şükrü Saracoğlu Stadyumu
'nun ev sahipliği yaptığı müsabakanın ardından yayıncı kuruluşa demeç veren Ege temsilcisinin hocası Eroğlu, "Burada güzel futbol oynamaya çalıştık, takım halinde savunma yapmak için çaba gösterdik. Yakaladığımız pozisyonlar vardı, değerlendirmek istedik ama olmadı. Önemli gol fırsatlarından yararlanamadık. Fakat yine de Fenerbahçe deplasmanında 1 puan elde ettiğimiz için sevinçliyiz. Kupada ulaşabileceğimiz yere kadar gitmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

'Salih beni gururlandırıyor'

Futbol yaşantısını İtalya Serie A'nın köklü kulübü AS Roma'da sürdüren eski öğrencisi Salih Uçan'ı gördüğü için mutlu olduğunu dile getiren Hüseyin Eroğlu, "Salih bizim evladımız. Onunla görüştük, hasret giderdik. Bir hoca olarak öğrencimi bu seviyelerde görmek şahane bir şey. Onu Fenerbahçe'deyken de izliyordum, şimdi de takip ediyorum. Salih'in bu noktalara gelmesi beni oldukça gururlandırıyor" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe 1-1 Altınordu

Haberin Devamı
YORUM YAZ