MENÜ

Galatasaray, 5 yıl sonra Diyarbakır'da

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki 3. maçına çıkacak olan Galatasaray, Diyarbakır Belediye'ye konuk oluyor. Aslan, Diyarbakır'a en son Rijkaard yönetiminde gitmişti.

Galatasaray, 5 yıl sonra Diyarbakır'da

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’ndaki 3. hafta maçında bugün deplasmanda 2. Lig ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Diyarbakır Atatürk Stadı’ndaki müsabaka saat 17.00’de başlayacak. Sarı-Kırmızılı ekip, gruptaki ilk iki maçında evinde Eskişehirspor’u 4-2, deplasmanda da FBM Makina Balçova Yaşamspor’u 9-1 yenerek, 6 puanla liderliği yerleşti. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise FBM Makina Yaşamspor ile evinde 2-2 berabere kalıp, Eskişehirspor’a deplasmanda 3-0 mağlup oldu. Güneydoğu Anadolu temsilcisi 1 puanla 3. sırada bulunuyor.

‘İyi oyun bekliyorum’

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, maça fazla forma bulamayan futbolcularla çıkacaklarını kaydetti. Hamzaoğlu, Diyarbakır’daki maçın kendileri açısından önemli olduğunu ifade ederek, “Kupada da hedefimiz var çünkü. Bu maçta da kazanmaktan ziyade arkadaşlarımdan iyi bir oyun bekliyorum. İnşallah bunu da ortaya koyacaklardır” dedi. Galatasaray, bu şehre son olarak 8 Kasım 2009’daki Diyarbakırspor maçı için gitmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ