MENÜ

Fenerbahçe-Altınordu

Yakaladığı galibiyet serisini kupada da sürdürmek isteyen Fenerbahçe, bugün sahasında Altınordu'yu ağırlayacak, genç ve yedek ağırlıklı kadrosuyla 3 puan peşinde koşacak

Fenerbahçe-Altınordu

Fenerbahçe, milli aradan sonra yaşadığı düşüşten kurtuldu. Balıkesir, Sivas, Bayburt ve Erciyesspor galibiyetleriyle güzel bir seri yakaladı. Peş peşe alınan zaferler futbolcuların morallerini ve güvenlerini yerine getirdi. Ligde ilk yarıyı zirvede tamamlamak isteyen Sarı-Lacivertliler, kupada da grup liderliğini ele geçirmek için kolları sıvadı. İsmail Kartal’ın öğrencileri bugün Altınordu ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kozlarını paylaşacak. 44 yıl sonra İzmir ekibiyle karşılaşacak olan Fenerbahçe, maça genç ve tecrübeli isimlerden oluşan karma bir kadroyla çıkacak. Savaş, Caner Koca, Ramazan Civelek gibi gençlere, Diego, Mehmet Topuz, Egemen, Selçuk gibi deneyimliler eşlik edecek.

Emenike kararsızlığı

İsmail Kartal, bu maçta forvette kimi oynatacağı konusunda ise halen kararsız. Cezası nedeniyle ligde hafta sonunda görev yapamayacak olan Emenike, bu akşam Altınordu karşısında forma giyebilir. Ancak Kartal, son maçta oyundan çıkıp doğrudan soyunma odasına giden Nijeryalı’yı cezalandırmak için kulübede oturtup, Aziz Ceylan’ı da oynatabilir. Kartal’ın son kararı maç saatinde vermesi bekleniyor.

Altınordu’da son dakika

İzmir ekibi, aynı Kayserispor gibi Fenerbahçe’ye Şükrü Saracoğlu’nda şok yaşatmayı planlıyor. Ancak teknik direktör Hüseyin Eroğlu, İstanbul’da iki önemli oyuncusunu kullanamayacak. Defansif orta saha olarak görev yapan Timur Temeltaş ile sol bekte oynayan Erdoğan Yeşilyurt, sakat oldukları için Saracoğlu’ndaki zorlu mücadelede forma giyemeyecekler.

Muhtemel 11'ler;

FENERBAHÇE: Mert, Savaş, Egemen, Kadlec, Hasan Ali, Selçuk, Caner Koca, Diego, Mehmet Topuz, Ramazan, Emenike (Aziz)

ALTINORDU: Evren, Kemal, Sinan, Yusuf, Gökhan, H.İbrahim, Berkay, Serkan, Arif, Ozan, Göksu

STAT: Şükrü Saracoğlu

SAAT: 20.00

YAYIN: ATV

HAKEM: Çağatay Şahan

Haberin Devamı
YORUM YAZ