MENÜ

Transferler Kartal'dan

Önce performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Kadlec'i kazandı. Sonra G.Saray derbisi sonrası gözden düşen Alves'i yeniden vazgeçilmezlerden biri yaptı. Son olarak sakatlıktan dönen Egemen'i 11'e monte etti. İsmail Kartal şimdi Emenike ve Diego için kolları sıvadı. En kısa zamanda bu oyuncuları eski günlerine döndürmeye kararlı olan Kartal'ın görüşü belli: 4. yıldız yolunda herkese ihtiyacımız var.

Transferler Kartal'dan

Fenerbahçe, Erciyes’ten 3 puanla döndü. Ancak galibiyetten çok, Emmanuel Emenike’nin oyundan çıkarken yaptığı hareketler konuşuldu. Kartal kendisini oyundan çıkartınca hocasına tepki göstererek doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu. Bu hareketin ardından, “Emenike kendi ipini çekti” yorumları yapıldı. Ancak İsmail Kartal oyuncusunu kazanmaya kararlı.

Örnekler ortada

Kartal önce, geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilip sol bekte performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Kadlec’i stoperde oynatıp parlattı. Ardından Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kartın ardından herkesin tepki gösterdiği Alves’i yeniden takımın vazgeçilmezlerinden biri yaptı. Son olarak 9 aylık sakatlık sonrası Egemen Korkmaz’la özel olarak ilgilendi ve başarılı bir şekilde ilk 11’e monte etti. “4. yıldız yolunda her oyuncumuzun katkısına ihtiyacımız var” diyen İsmail Kartal, Emenike ve Diego Ribas’ı eski günlerine döndürmeye kararlı.

‘Kaybetmek kolay’

Bu oyuncuları kaybetmenin ya da satmanın kolay yol olduğuna dikkat çeken Kartal, “Fenerbahçe bu iki futbolcuya büyük paralar ödedi. Bunun karşılığını da beklemek çok doğaldır. Diego yavaş yavaş kendine geliyor. Emenike için de çok umutluyum. Şu anda iyi değil. Çünkü sezon başında biz çalışırken, o dünya kupasında ülkesini temsil ediyordu. Bizimle bir uzun süre bir arada olamadı. Saha içinde ve dışında tepkilerini farklı bir şekilde gösteriyor. Ancak devre arasında bu oyuncumuzun açıklarını gidereceğiz” diye konuştu.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ