MENÜ

Trabzonspor genel kurulu mahkemelik oldu

Trabzonspor'un eski başkanları Faruk Özak ve Sadri Şener, Hacıosmanoğlu'na tepki gösterirken, Hayrettin Hacısalihoğlu ise mahkemeye başvuracağını açıkladı.

Trabzonspor genel kurulu mahkemelik oldu

Trabzon olaylı mali genel kurulu geride bıraktı ama yankıları sürüyor. Vatan Gazetesi'nin haberine göre, eski yöneticilerden Hayrettin Hacısalihoğlu, hukuksal yollara başvuracağını açıkladı. Genel kurulu ‘Hukuksuz’ olarak yorumlayan Hacısalihoğlu, “Bu zihniyetten, mafya anlayışından, yasal olmayan işlerden Trabzonspor bir an önce kurtarılmalı ve geçmişte olduğu gibi sadece spor kulübü olmalı” dedi.

‘HEPİMİZ UTANDIK’

Bu arada eski başkan ve bakanlardan Faruk Özak’ın, kongrede kendisi aleyhine sert sözler sarfeden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu kastederek, yönetici Ali Kemal Başaran’a “Bir adamı getirdiniz, sabah akşam bana küfrediyor. Siz de seyrediyorsunuz. Yazıklar olsun sana” diye azarladığı öğrenildi.

Hacıosmanoğlu'nun hışmına uğrayan yine eski başkan Sadri Şener de kongreyi “rezalet” olarak yorumlarken yaşananların Trabzon’a yakışmadığını ancak mevcut yönetime yakıştığını belirttiği ve “Hepimiz utandık” dediği gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ