MENÜ

Roberto Mancini, Matija Nastasic'i istiyor

Inter teknik dirrektörü Roberto Mancini, yönetimden transfer istemeye devam ediyor. Son hedefiyse eski öğrencisi Matija Nastasic...

Roberto Mancini, Matija Nastasic'i istiyor

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a imza atan ancak sezon sonu yolları ayırıp, Inter'in başına geçen Roberto Mancini, Inter yönetiminden transfer istemeye devam ediyor. İ

İtalyan Gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, İtalyan teknik adamın hedefindeyse Manchester City'den öğrencisi 22 yaşındaki stoper Matija Nastasic var. Ancak Sırp defans oyuncusunun başka talipleri de bulunuyor. Inter'in ezeli rakipleri Juventus ve Lazio da Nastasic için ocak ayında İngiliz kulübüne teklif sunacak.

Bu üç kulüp arasında en şanslı takımın Mancini'nin ekibi olduğu belirtilirken, transferin ocak ayında tamamlanması bekleniyor.

Sport Mediaset'te yer alan bir başka habere göre ise; tecrübeli teknik adamın ayrıca Liverpool'un İtalyan asıllı Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva'yı ve Atletico Madrid'in İtalyan forveti 27 yaşındaki Alessio Cerci'yi de istediği belirtildi.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ