MENÜ

Roberto Carlos Sivas'tan ayrıldı

Sivasspor'la olan sözleşmesini fesheden Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos Sivas'tan ayrıldı.

Roberto Carlos Sivas'tan ayrıldı

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de istediği performansı bir türlü yakalayamayan kırmızı-beyazlı takımda teknik direktör Roberto Carlos, 2-0'lık İstanbul Başakşehir karşılaşması sonrası Sivasspor yönetim ile karşılıklı görüşüp görevi bırakmıştı. Görevi bırakan Roberto Carlos bu gün akşam saatlerinde Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile Sivas'tan ayrıldı. Carlos'u havaalanından Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar ile kulüp yöneticileri Faruk Taşseten, Ekrem Munar, Mehmet Ali Topal, Mehmet Oflaz, Uğur Akkuş, Ömer Sepet, kulüp müdürü Cafer Kaplan, kulüp çalışanları ve bir gurup taraftar yolcu etti.

Uçağa binmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Roberto Carlos, "Sadece Sivasspor yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bu bana katmış oldukları büyük deneyim için bütün taraftarımıza, bütün şehrimize teşekkür ediyorum. Hep kalbimde olacaklar ve özellikle benim ilk teknik direktörlük deneyimim olduğu için çok özel bir yerde olacaklar benim için. Eğer bir gün tekrar isterlerse seve seve geri dönerim. Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Basına da sevgilerimi sunuyorum. Hepiniz tanrıya emanet olun. Ama çok güzel ve dolu dolu geçirdiğimiz 1.5 yıl oldu benim için" dedi.

"Bu film burada bitmedi"

Roberto Carlos'u hava alanında yolcu eden Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, "16-17 yıldır çalıştığım hocaların içinde en sağlıklı, en rahat çalıştığım hocaydı. Diğer hocalarımda kusura bakmasın ama gidişine en çok üzüldüğüm hoca oldu. İnşallah bu film burada bitmedi. Birinci bölüm bitti diyelim. Çünkü o duygularla ayrılıyoruz. Hocamın daha burada yapacağı iş var. Kendisi de öyle söyledi zaten. Her şey için teşekkür ediyoruz. Gelişi de gidişi de çok güzeldi" diye konuştu.

SİVAS / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ