MENÜ

Michel Platini sessizliğini bozdu: Ronaldo...

Kulüpler Dünya Kupası'nda Cristiano Ronaldo ile Michel Platini arasında yaşanan olaya ilişkin açıklamada bulunan UEFA Medya Sorumlusu Pedro Pinto, Fransız futbol adamının konu hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Michel Platini sessizliğini bozdu: Ronaldo...

Fas'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın ardından düzenlenen kupa töreninde Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo, UEFA Başkanı Michel Platini'nin elini sıkmamış, bu olay kamuoyunda büyük ses getirmişti. Konuya ilişkin bir açıklama yayınlayan UEFA, Fransız futbol adamı ile Portekizli oyuncu arasında herhangi bir anlaşmazlık bulunmadığını duyurdu.

Platini: Üzgünüm...

UEFA Medya Sorumlusu Pedro Pinto, Eflatun-Beyazlı İspanyol devinin, San Lorenzo'yu 2-0 mağlup ederek dünyanın en iyi olmayı başardığı müsabakadan sonra yaşanan olayda Ronaldo'nun kasıtlı veya planlamış bir harekette bulunmadığını savundu. Pinto, "Herhangi bir sorun yoktu. Cristiano Ronaldo zaten Gümüş Top'u almadan evvel Platini'yle görüşmüştü. Sonrasında madalyasını almak için takım arkadaşlarıyla beraber kürsüye döndüğünde Michel Platini, Carlo Ancelotti ile konuşmaktaydı. Ronaldo da onu pas geçti. Bizim adımıza garanti ederim ki bu olayda bir anlaşmazlık olması söz konusu değil. Platini'yle konu hakkında konuştum ve bana, 'Üzgünüm, çünkü insanlar Cristiano'yu sevmediğimi düşünüyor' dedi" diye konuştu.

Olayın yaşanmasının ardından medyada çıkan haberlerde, UEFA Başkanı Platini'nin, Cristiano Ronaldo'nun da aday olduğu 2014 FIFA Ballon d'Or ödülüyle alakalı söylediği, "Bu sene ödül Alman oyunculara gitmeli" ifadeleri hatırlatılmış, Portekizli yıldızın bu nedenle Fransız futbol adamına mesafeli olduğu ileri sürülmüştü.
Cristiano Ronaldo, Michel Platini'nin elini sıkmadı

Haberin Devamı
YORUM YAZ