MENÜ

Manchester United, Gareth Bale'i istiyor

Premier Lig'de sezona kötü başlangıç yapan ancak aldığı üstüste 6 galibiyetle zirveye tekrardan ortak olan Manchester United'ın Gareth Bale'i transfer etmek istediği belirtildi.

Manchester United, Gareth Bale'i istiyor

Geçtiğimiz sezon David Moyes'la büyük hayal kırıklığı yaşayan ve İskoç teknik adamla yolları ayırdıktan sonra bu sezon başı Hollandalı teknik adam Louis Van Gaal'e emanet edilen Manchester United, ligde tekrardan zirveye ortak oldu. 6 maç üstüste kazanıp uzun bir aradan sonra ilk defa bu hafta Aston Villa'yla berabere kalan Manchester United'ın gelecek sezon için müthiş bir kadro kurmak istediği belirtildi.

İngiliz gazetelerinden The Guardian'da yer alan habere göre; Kırmızı Şeytanlar'da ilk hedef Real Madrid'in geçen sezon başı 100 milyon euroya Tottenham'dan aldığı Galli oyuncu Gareth Bale. 25 yaşındaki oyuncu için United'ın kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödemesi gerekeceği belirtilirken, herhangi bir rakam telaffuz edilmedi.

STROOTMAN'A DA 38 MİLYON EURO!
Teknik Direktör Van Gaal'in ayrıca Roma'nın Hollandalı orta saha oyuncusu Kevin Strootman, bir başka Real Madrid'li oyuncu, sol bek Fabio Coentrao ve Borussia Dortmund'lu stoper Matts Hummels'i istediği de haberde yazıldı.

İtalyan La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre ise; United Kevin Strootman için Roma'ya tam 38 milyon euro önerecek...

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr


Trabzonspor, Fenerbahçe aleyhine UEFA Tahkim Kurulu'na başvurdu


ACUN ILICALI'DAN İTİRAF

Haberin Devamı
YORUM YAZ