MENÜ

Maçı tek kelime ile özetlersek... Müthiş

Sadece 6 gol değil, iki takımın da inanılmaz mücadelesi vardı... 3 puan bir Bursa'ya bir Trabzon'a yaklaştı, hocalar hamle üzerine hamle yaptı. Oyun değişiklikler hariç durmadı, ortaya son haftaların en keyifli karşılaşması çıktı.

Maçı tek kelime ile özetlersek... Müthiş

Üst sıralara tırmanmak isteyen Trabzonspor ile Bursaspor'un randevusu beklendiği gibi, inanılmaz keyifli geçti. Oyun tıpkı yağan şiddetli yağmur gibi değişiklikler dışında neredeyse hiç durmadı. Oyunun temposunun artmasında gol yağmurunun da etkisi büyüktü. Karşılaşma konuk Bordo-Mavili ekibin golüyle başladı, Bursaspor çok kısa sürede karşılık verip maçın gidişatı hakkında ipucu verdi. Orta alanların çabuk geçildiği karşılaşmada zaman zaman oyun içi sertlikler de yaşandı ama sakatlığa yol açan bir tablonun oluşmaması günün bir başka pozitif gelişmesiydi.

Futbola uygun zemin!

Durmadan yağan yağmura rağmen zeminin de bozulmaması ortaya konan futbol şöleninin ikinci yarıda da devam etmesini sağladı. İkinci yarıda Trabzonspor'un risk alması pozisyon sayısını da tempoyu da artırdı. İkinci bölüm Ersun Yanal ile Şenol Güneş'in de satrancına sahne oldu. Her iki teknik adam da 3'er değişiklik hakkını kullanırken, değişen oyun içi dengelerini takımları lehine çevirmeye çalıştılar. 90 dakikaya sadece değişiklikler sebebiyle 3 dakika eklenirken son düdük çaldığında akıllarda güzel goller ve haftanın futbol şöleni kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ