MENÜ

Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği'ni yenerse...

Hamza Hamzaoğlu, hafta sonu Gençlerbirliği'ni yenerse Süper Lig'de ilk kez üst üste 4 maç kazanmış olacak.

Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği'ni yenerse...

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, hafta sonu Süper Lig'de oynanacak Gençlerbirliği mücadelesini kazanırsa bir ilki başaracak. Böylece Cimbom’un gelecek hafta Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşma, Hamzaoğlu’nun kariyeri açısından farklı bir boyuta taşındı. Çünkü başarılı çalıştırıcı, Süper Lig kariyerinde üst üste 4 maç kazanamadı. Hamzaoğlu, 2012-13 ve 2013-14 sezonlarında Akhisar Belediye’de görev yaptı.

İki maçta 4 gol

Bu dönemde sadece 1 kere, 2012-13 sezonunun 28, 29 ve 30’uncu haftalarında kazanarak 3 haftalık seriyi yakaladı. 4’üncü karşılaşmasında Bursaspor ile berabere kalmıştı. Galatasaray, Gençlerbirliği’ni yenerse Hamzaoğlu’nun kariyerinde bir ilk gerçekleşecek.

Gençlerbirliği deplasmanının Hamzaoğlu için başka bir anlamı daha var; genç teknik adam, Akhisar Belediye’nin başındayken Kırmızı-Siyahlılar’la Ankara’da 2 maça çıkmış, 1-0 ve 3-0 mağlup olmuştu. Önümüzdeki hafta başkent temsilcisini yenerse kariyerinde ilk kez 19 Mayıs Stadı’nda Gençlerbirliği’ni devirmiş olacak.

2. Lig'de başarmıştı

Öte yandan Hamza Hamzaoğlu, teknik direktörlük kariyerinde profesyonel liglerde üst üste 4 maçı 1 kez kazanabildi. 2009-10 sezonunda o dönem 2. Lig’de mücadele eden Eyüpspor’u çalıştırdığı dönemde bu başarıya ulaştı.

Bugün

Haberin Devamı
YORUM YAZ