MENÜ

Galatasaray'ın rakibinde moraller bozuk!

Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaşacak olan Diyarbakır BB Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Tek amaçlarının taraftarlara güzel bir maç seyrettirmek olduğunu söyleyen Coşkun Demirbakan, "Seyirci sınırlaması genç futbolseverler için hayal kırıklığı oldu" dedi.

Galatasaray'ın rakibinde moraller bozuk!

İsmini Amedspor olarak değiştiren ve gelecek sezondan itibaren bu isimle ligde yer alacak olan Diyarbakır BB'nin çalıştırıcısı Coşkun Demirbakan, "Galatasaray maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Galatasaray'ın gücünü, burada onlara karşı olan ilgi ve sevgiyi de biliyoruz. 4600 sınırlaması halkın moralini bozdu. Bu kent futbolu da çok seviyor. Diyarbakır BB 1800 lisanslı futbolcuya sahip. Bayan takımları da var. Tesisleri de var. Genç nüfusun spora ilgisi var; ancak şu andaki kısıtlamayla Galatasaraylı futbolcuları canlı izlemekten mahrum kalacaklar. Buraya daha önce de gelen Galatasaray'ı şimdi genç sporseverler izleyemeyecekler ve bundan dolayı biraz buruğuz. Gençlerin ekonomik durumları da müsait değil. Yönetimin de 4600 sınırlamasına göre fiyat uygulayınca gençler bu maçı izleyemeyecek" diye konuştu.

Hedeflerinin etik değereler içerisinde oynamak olduğunu kaydeden Demirkaban, "Yanlış şeylere tenezzül etmeyiz. Gol atan takım yere yatıyor. Maç devamlı duruyor. Hocısı da çıkıp diyor ki tempomuzu yakalayamadık. Arkadaş böyle yaparsan oyun da durur. Zincir en zayıf halkası kadar sağlamdır. O zayıf halkayı bulursak en iyi neticeyi alırız" diyerek sözlerini bitirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ