MENÜ

Fırtına'ya kaleci aranıyor

Onur Kıvrak'ın sezonu kapatmasının ardından eldivenleri devralan Fatih Öztürk'ün bariz hataları Ersun Yanal'ı çıldırttı. Devre arasında yerli stoper isteyen deneyimli teknik adam bu listeye bir de kaleci ekledi.

Fırtına'ya kaleci aranıyor

Bursaspor maçında kaleci Fatih Öztürk'ün basit hataları, penaltı pozisyonuna sebebiyet vermesi taraftarlar kadar kenar yönetiminde Ersun Yanal'ı da gerdi. Penaltı esnasında topu elinden kaçıran ve Belluschi'ye yaptığı hareket nedeniyle hakem Bülent Yıldırım'ın beyaz noktayı göstermesiyle Fatih, deneyimli teknik adamın gözünde kredisini tüketti. Onur Kıvrak'ın sezonu kapatmasının ardından, beklentilerin çok altında kalan 28 yaşındaki file bekçisinin artık gözden çıkarıldığı ileri sürülüyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan yerli savunma oyuncusu isteyen Yanal'ın transfer listesine bir de kaleci eklemesine kesin gözüyle bakılıyor.

Mert listenin başında

Ersun Yanal, Fenerbahçe'de forma giyen eski öğrencisi Mert Günok ısrarından vazgeçmiyor. Alternatif olarak ise Sivasspor'da forma giyen Ertuğrul Taşkıran ve Bursaspor kalecisi Harun olarak göze çarpıyor. Transfer komitesinin, lige verilen arada bütün imkanlarını zorlayacak ve kulüplerin idarecileriyle pazarlık masasına oturacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ