MENÜ

Burak Yılmaz'dan Aydınus'a: Fenerbahçe'ninki penaltı mı?

Süper Lig'de 14. hafta Fenerbahçe ile Galatasaray arasında "Penaltı" polemiği ile geçerken son bomba TT Arena'da Burak Yılmaz ile Fırat Aydınus arasında yaşandı.

Burak Yılmaz'dan Aydınus'a: Fenerbahçe'ninki penaltı mı?

Cuma gecesi Kayseri'de Erciyesspor-Fenerbahçe maçında Gökhan Gönül'ün ittiği Mehmet Akgün. eliyle topu kesmiş. Hüseyin Göçek de Koray Gençerler'in ısrarıyla 8 saniye sonra penaltıyı vermişti. F.Bahçe, maçı o penaltıyla 1-0 kazanırken, kaderin cilvesi TT Arena'da bir gün sonra tıpatıp aynı pozisyon yaşandı. Bu kez Burak Yılmaz, Mersin İY'li Mitrovic'i arkadan itti, Mitrovic de eliyle topu kesti. Ancak Arena'da hakem Fırat Aydınus'tu ve pozisyonda faul kararı verdi.

'İttin-itmedin' tartışması

İşte ne oldu ise ondan sonra oldu. Kritik pozisyonun kahramanlarından Burak Yılmaz, Fırat Aydınus'a uzun süre itiraz etti.

G.Saraylı oyuncu, sahada tecrübeli hakem ile bir süre sohbet etti. Herkesin merak ettiği o muhabbetin sırrı Kral Burak'ın maç sonrasında kameraların karşısına geçmesiyle kısmen aydınlandı. Aslında Burak'ın "mix zone'da medya karşısına çıkmasının asıl nedeni Mersin kalecisi Nihat ile yaşadığı penaltı atışmasıvdı ama o konuşma sorulunca şu açıklamayı yaptı: "Bence itmedim ama hakem öyle gördü... 'İtmedim' dedim, hoca da bana 'İttin' dedi."

'Defalarca izledim ama çözemedim'

Peki Burak ile Aydınus arasındaki muhabbet o kadarla sınırlı mıydı? Hayır. Sohbette Burak konuyu hakemlerin aynı pozisyonlara çifte standart uygulamasına getirdi ve Aydınus'a şu kritik soruyu sordu: "Hocam peki. F.Bahçe'nin Erciyes'teki penaltısı için ne diyorsunuz? Ben iki gündür kaç kere izledim çözemedim de! Siz ne diyorsunuz?" Avdmus ise bu soru karşısında doğal olarak gülümsemekle yetindi ve sohbet de bitti.

Akşam

Haberin Devamı
YORUM YAZ