MENÜ

Beşiktaş'ta yine stat krizi!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile oynanacak maçı Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynamak isterken, TFF bu maçın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasına karar verdi.

Beşiktaş'ta yine stat krizi!

Beşiktaş'ta stat krizi yeniden patlak verdi! Geçen hafta oynanan Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor maçı öncesinde maçın nerede oynanacağı son güne kadar belirlenememişti. Siyah-Beyazlılar Bolu Atatürk Stadı'nda bu maçı oynamak istemiş ancak Çaykur Rizespor kabul etmemişti. Beşiktaş bu sefer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanmasını teklif etti ancak stadyumda ışıklandırma olmamasından dolayı maçın gündüz oynanması gerekiyordu. Ancak yayıncı kuruluş maç saatini 20.30 olarak belirlediği için bu stadyum da olmamış ve maç günü Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynacağı belli olmuştu.

Siyah-Beyazlılar bir stat krizi ile daha yüz yüze gelebilir. Dün akşam oynanan Beşiktaş-Akhisar maçının ardından basın sözcüsü Metin Albayrak, büyük ihtimalle Adana Demirspor maçını Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynayacaklarını söylemişti. Ancak TFF bu maçın saat 20.30'da Atatürk olimpiyat Stadı'nda oynanacağını internet sitesinden açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ