MENÜ

Beşiktaş'ın Başakşehir uğuru

Vodafone Arena'daki inşaat çalışmaları nedeniyle bu sezon maçlarını farklı statlarda oynamak zorunda kalan Beşiktaş'a Başakşehir Fatih Terim Stadı uğurlu geldi.

Beşiktaş'ın Başakşehir uğuru

Bu sezon Spor Toto Spor Lig’de 3 maçını Başakşehir’de oynayan siyah-beyazlılar, bu karşılaşmaların tamamını kazandı. İlk olarak İstanbul Başakşehir’in evsahipliğinde ligin 9. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı’na çıkan "Kara Kartallar", sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Sonraki hafta aynı statta evsahibi olarak Kasımpaşa’yı konuk eden Beşiktaş, bu kez 2-0’lık skorla 3 puanı hanesine yazdırdı. Siyah-beyazlılar, bu galibiyetin ardından averajla liderlik koltuğuna yükseldi.

"Kara Kartallar", son olarak 14. haftada Başakşehir’de konuk ettiği Akhisar Belediyespor’u 3-1’le geçerek, liderliğini sürdürdü. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığı 3 maçta rakip fileleri 7 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde sadece 2 gol gördü.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda lig galibiyeti yok

Beşiktaş, İstanbul’da evsahipliği yaptığı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ise bu sezon ligde galibiyet yüzü göremedi. Bu statta da 3 lig maçına çıkan siyah-beyazlılar, 2 beraberlik alıp, 1 kez mağlup oldu ve toplam 7 puan yitirdi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Çaykur Rizespor ve Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan "Kara Kartallar", Fenerbahçe’ye ise 2-0 yenildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı
’nda bu sezon sadece Avrupa kupalarında başarılı sonuçlar alan Siyah-Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası’nda da Çaykur Rizespor’a 1-0 mağlup oldu.
Beşiktaş, evsahibi olarak Ankara’da oynadığı Sivasspor maçını 3-2, Konya’da oynadığı Trabzonspor karşılaşmasını ise 3-0 kazandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ