MENÜ

Beşiktaş'a genç orta saha: Mario Pasalic

Gelecek sezonun takviye çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş için son iddia İspanya'dan... Kartal'ın Elche'de forma giyen genç orta saha Mario Pasalic'i transfer etmek istediği belirtiliyor.

Beşiktaş'a genç orta saha: Mario Pasalic

Bu sezon tek hedefi şampiyonluk olan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılıp ciddi bir meblayı kasasına koymayı planlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarını da detaylı bir biçimde yürütüyor. Siyah Beyazlılar için ortaya atılan son iddiaysa bonservisi Chelsea'de olan, Elche'de kiralık olarak forma giyen Hırvat orta saha oyuncusu Mario Pasalic...

HEM ORTA SAHA HEM FORVET ARKASI
1995 doğumlu olan Pasalic, hem orta sahanın göbeğinde hem de forvet arkasında oynayabiliyor. Hajduk Spilit'ten bu yaz 2,5 milyon euroya Chelsea'ye transfer olan oyuncu Maviler tarafından tecrübe kazanması amacıyla İspanya'ya kiralık olarak gönderildi. Pasalic 16. haftası geride kalan la Liga'da 11 maçta toplamda 604 dakika forma giydi.

CHELSEA-BEŞİKTAŞ İLİŞKİLERİ...
Gelecek vaad eden oyunculardan olan ve iyi bir performans sergileyen Pasalic'in talipleri sezon sonu artabilir ya da Chelsea futbolcuyu bırakmak istemeyebilir. Ancak Londra kulübüyle Beşiktaş arasında Demba Ba transferinden dolayı oluşan iyi ilişkiler, bu transferin Siyah Beyazlılar lehine sonuçlanmasını da sağlayabilir. Chelsea futbolcuyu satmak istemese bile en azından bir sezon daha tecrübe kazanması için kiralık gönderirse burada ilk tercihin Beşiktaş olması da yüksek ihtimal...

KURT ZOUMA VE PETR CECH İDDİALARI

Chelsea ve Beşiktaş arasındaki iyi ilişkilerdebn dolayı daha önce de Chelsea'nin geçtiğimiz sezon St. Etienne'den 14,6 milyon euroya transfer ettiği stoper Kurt Zouma ve bu sezon Courtois'nın arkasında yedek kalan Petr Cech transfer haberleri de hem Türk hem de İngiliz basınında yer almıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ