MENÜ

Athletic Bilbao 1-4 Atletico Madrid

İspanya La Liga'da Arda Turan'lı Atletico Madrid, deplasmanda Athletic Bilbao'yu 4-1'lik skorla geçti. Madrid'in ekibinin gollerini Griezman (3) ve Raul Garcia atarken, ev sahibi Bilbao'nun tek golü Mikel Rico'dan geldi.

Athletic Bilbao 1-4 Atletico Madrid

İspanya La Liga'nın 16. haftasında geçen senenin lig şampiyonu Atletico Madrid, deplasmanda Athletic Bilbao'ya konuk oldu. Mücadelenin 17. dakikasında ev sahibi ekip Mikel Rico ile 1-0 öne geçti. Bu aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi.

Atletico şov


Ne olduysa ikinci yarı oldu. Atletico Madrid'in hocası Diego Simeone soyunma odasında oyuncularına öyle bir şey demiş olmalı ki, futbolcular ikinci devrede adeta şov yaptı. İkinci 45'e hızlı başlayan Madrid ekibi, 46'da Antoine Griezmann'ın attığı golle eşitliği yakaladı. 53. dakikada bu kez sahneye çıkan isim Raul Garcia oldu. İspanyol futbolcu takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. 73. dakikada ilk golün sahibi Griezmann bir kez daha sahne aldı ve skoru 3-1'e getirdi. 81'de de son sözü Fransız futbolcu söyledi ve Atletico Madrid, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 4-1'lik skorla kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı.

Milli futbolcumuz Arda Turan, mücadeleye ilk 11'de başladı. Arda, 84. dakikada yerini Jesus Gamez'e bıraktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ