MENÜ

Torku Konyaspor 64-74 Anadolu Efes

Türkiye Basketbol Ligi'nde Torku Konyaspor sahasında, Anadolu Efes'e 74-64 mağlup oldu.

Torku Konyaspor 64-74 Anadolu Efes

Her iki ekibin de sayı üretmekte zorlandığı karşılaşmada ilk dakikalarda konuk ekip Lasm ile etkili oldu. Guinn ve Mayo'nun şutları ile 6-0'lık seri yakalayıp öne geçen Torku Konyaspor; Rasic ve Williams'ın sayıları ile ilk periyodu 14-13 önde tamamladı.

İkinci periyota hızlı başlayan Anadolu Efes, Bjelica, Cedi ve Furkan'ın sayıları ile 7-0'lık seri yakaladı ve farkı açtı: 18-24. Ev sahibi ekip Ogün ve Mayo ile farkı indirmeye çalışsa da Dontaye Draper'in de skora katkısıyla Anadolu Efes, soyunma odasına 38-29 önde girdi.

İkinci yarının başında taraftarının da desteği ile etkili olan Torku Konyaspor, Williams ve Mayo'nun sayılar ile farkı 3 sayıya kadar indirdi: 37-40. Janning ve Cedi Osman'ın sayıları ile farkı yeniden açan Anadolu Efes, Saric'in üst üste bulduğu sayılarla 3'üncü Periyotu 57-50 önde bitirdi.

Son periyotta da üstün oyununu sürdüren Anadolu Efes, Bjelica, Saric ve Cedi Osman'ın sayıları ile farkı açtı ve son 5 dakikaya 13 sayı farkla girdi: 54-67. Son bölümde Mayo'nun sayılarına Furkan, Lasme ve Bjelica ile cevap veren Anadolu Efes karşılaşmadan 74-64 galip ayrıldı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ