MENÜ

Slaven Bilic: Hayati galibiyet

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Akhisar Belediyespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Slaven Bilic: Hayati galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir Stadı'nda Akhisar Belediyespor'u 3-1'lik skorla mağlup eden Beşiktaş'ta Hırvat teknik adam, maç sonrasında karşılaşmayı değerlendirdi. Slaven Bilic, "Oldukça zor bir maç, oldukça önemli bir galibiyet. Akhisar oldukça zinde bir takım. Maçın ilk 25 dakikasında baskıyı sürekli hale getirdik. 25. dakikadan sonra yapılan top kayıpları bizi etkiledi. Akhisar'ın da önde bastığı bölümler var. Oyunun belirli bir bölümünde onlar kontrolü eline aldı. Akhisar bize kıyasla daha zinde bir takım bu da çok iyi anlaşılabilir. Çok maç oynuyoruz. Dinlenmemiz için yeteri kadar zaman yok. Ama olumlu bir gelişme var. Kullanamadığımız oyuncular tekrar dönmeye başlıyorlar." sözlerini kullandı.

"Maç maç bakacağız
"

Bilic, "Demba Ba ve Gökhan Töre ile ilgili konuşayım. Demba Ba'nın Trabzonspor maçında bir sakatlığı ortaya çıktı. Parmağında kırık vardı. Ve onun dışında birçok sakat oyuncumuz vardı. Gökhan Töre de son 4 günü çok iyi geçirmedi, hastaydı. Tüm bir maç için onları kullanabilecek durumda değillerdi. Hazır değillerdi. Demba Ba'yı da kullanamazdık. Cenk de sadece dün bizimle antrennana katılabilrdi. Mustafa'nın çok uzun süren bir sakatlığı var. Gökhan Töre ve Veli'nin antrenman eksikliği vardı. Dolayısıyla bu maç bizim için hayati bir önem taşıyordu çünkü; bu oyuncular iyi bir antrenman yapamadan sadece tedavi süreciyle bu maça çıktılar." dedi. Mustafa Denizli'nin yüksek puan ortalası ile devam ettikleri ve böyle giderse şampiyon olabilecekleri sözleri ile ilgili de konuşan Bilic"
Şampiyonluk konuşmak için çok erken. Mustafa hoca 3 İstanbul takımıyla şampiyonluk yaşamış, bunun formulünü en iyi bilen kişi. Performansımızı koruyabilirsek en azından yarışın içinde olacağız. Rakiplerimiz de kazanmaya devam ediyor. Biz kendi işimize bakacağız, maç maç bakıp yolumuza devam edeceğiz" sözlerini sarf etti.
Cenk Tosun, Demba Ba ile arasındaki farkı kapatıyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ