MENÜ

Olayların adamı Emenike

Geçen sezonki şampiyonlukta büyük katkısı olan Emmanuel Emenike, bu sezon ise olaylarla gündeme geliyor. Nijeryalı oyuncu, son olarak Afrika basınına yaptığı açıklamalar ve Erciyes maçındaki görüntüsüyle tepki topladı.

Olayların adamı Emenike

Sezon başından bu yana olay adam olmayı ısrarla sürdüren, önce arkadaşları, sonra kenar yönetimi ile ağız dalaşına giren Emmanuel Emenike, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasındaki performansı ve tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Afrika basınına Erciyes sınavı öncesi çarpıcı açıklamalar yapan Emenike, “Her forvetin başarısızlık ihtimali vardır ama, ben asıl pozisyonumda oynatılmıyorum” sözleriyle, teknik direktör İsmail Kartal’ı adeta şikayet etmişti. Kartal’ın, “Her futbolcu istediği zaman, istediği yerde konuşuyor. Ben onun sözlerini okumadım. Kendi içimizde bunun değerlendirmesini yaparız” dediği Nijeryalı futbolcu, geçen sezon takımını şampiyonluğa götüren futbolundan oldukça uzakta. Kartal’ın, her türlü olumsuz davranışına rağmen hep yanında olduğu Nijeryalı oyuncu, teknik ekibin de desteğini yitirdi.

Kartal rapor hazırlayacak

Özellikle Erciyes mücadelesinde sahada kaldığı süre boyunca yokları oynayan golcü futbolcu, gördüğü gereksiz kart sebebiyle de Mersinİdmanyurdu ile oynanacak lig sınavında takımını yalnız bırakmakla kalmadı, oyundan çıkarken de yedek kulübesine bakmadan direkt soyunma odasının yolunu tuttu. Alınan bilgiye göre Kartal’ın, oyuncusuyla ilgili olarak değerlendirmesini devre arasına bıraktığı ve gelişmeleri yakından takip edeceği bildirildi. Nijeryalı, takımın huzurunu bozmaya devam ederse, gönderilmesi yönünde hocanın bir rapor hazırlaması bekleniyor.

Yusuf Dursun


Bu sezonki vukuatları


¦ 2. Hafta: Fenerbahçe’nin, Trabzonspor’la deplasmanda 0-0 berabere kaldığı mücadelede yeteri kadar koşmadığı için kaptan Emre Belözoğlu ile tartıştı.

¦ 3. Hafta: Fenerbahçe’nin, sahasında Gaziantepspor’u 1-0 yendiği maçta skor 0-0’ken verdiği topuk pasına kaptan Emre tepki gösterdi. Taraftarın protestosu da Emenike’yi çok öfkelendirdi.

¦ 4. Hafta: Kanarya’nın 2-0 yenildiği Akhisar deplasmanında yedek bırakıldığı için suratını astı. Oyuna girdiğinde de hiçbir varlık gösteremedi.

¦ 14. Hafta: Erciyes’i 1-0 yenen Fenerbahçe’de Emenike, hem gereksiz yere kart görüp cezalı duruma düştü, hem de oyundan çıkarken direkt soyunma odasına gitti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ