MENÜ

Beşiktaş kupa maçını nerede oynayacak?

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklamalar yaptı.

Beşiktaş kupa maçını nerede oynayacak?

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 3-1'lik Akhisar Belediyespor galibiyeti sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu
'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Siyah-Beyazlı kulübün yöneticisi, "Çok güzel bir futbol ortaya koyduk. Akhisar da oyunu çirkinleştirecek bir şey yapmadı. Gayet centilmenlik içinde oynandı maç. Hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. Bu haftayı lider olarak kapattık. Sakat futbolcularımızın geri dönmüş olması bizi mutlu ediyor. Takım halinde oynadığımızda her rakibi yenebileceğimizi gösterdik. Çok sevinçliyiz" ifadelerini kullandı.

'Türk futbolu için önemli'


Spor Toto Süper Lig
'de bu sezonki rekabetin güzel olduğuna dikkat çeken Albayrak, "Tabii ki üç büyük kulübün kıyasıya bir rekabet içinde olması güzel oluyor. Bu Türk futbolu için de önemli. Ancak biz kendi işimize bakıyoruz. Amacımız sezonu lider bitirip şampiyon olmak" diye konuştu ve Fenerbahçe ile Galatasaray'ın bu hafta oynadığı müsabakalardaki tartışmalara ilişkin de, "Biz rakiplerle ve hakemlerle alakalı konuşmuyoruz. Yalnızca kendi takımımızla ilgili açıklama yapıyoruz" dedi.

Stat konusu

Metin Albayrak, gelecek maçları hangi statta oynayacakları konusunda ise "Başakşehir Kulübü'yle 2 maç için anlaşma yapmıştık. Gelecek hafta zaten Torku Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacağız. Galatasaray derbisini ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacağımız daha önce açıklamıştık. Ziraat Türkiye Kupası maçlarını da büyük ihtimalle Sarıyer'de oynayacağız" şeklinde konuştu.
Beşiktaş 3-1 Akhisar Belediyespor

Haberin Devamı
YORUM YAZ