MENÜ

Hamza Hamzaoğlu mucizesi!

Prandelli döneminde 4 yemeye alışan Galatasaray, Hamza hocayla birlikte adeta gol olup yağıyor. Galatasaray, Hamzaoğlu'nun yönetiminde çıktığı 6 maçta rakip filelere 24 gol gönderip maç başına 4 gol ortalaması tutturdu.

Hamza Hamzaoğlu mucizesi!

Galatasaray’da müthiş bir değişim yaşanıyor. Cesare Prandelli döneminde gelecek vaat etmeyen bir performans ortaya koyan ve özellikle geriye düştüğü maçlarda çabuk dağılan Sarı-Kırmızılılar, 4 yemeye alışmıştı. Ancak Hamza Hamzaoğlu yönetiminde tam tersi bir görüntü ortaya çıktı. Cim Bom, Hamza hoca yönetiminde 6 maça çıkarken, 5 galibiyet, 1 mağlubiyet elde etti. Rakip filelere tam 24 gol gönderen Galatasaray, maç başına 4 gol ortalaması tutturdu.

Hepsini tek tek kutluyorum

Ortaya çıkan tablodan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Hamzaoğlu, “Oyuncularımı yenik duruma düşmelerine rağmen ortaya koydukları mücadeleden ötürü kutluyorum. Çok sağlam, iyi hücum yapan, teknik bir takıma karşı oynadık. Geriye düştükten sonra dönmek kolay olmayacaktı. Ancak özellikle ikinci yarıda tüm istediklerimizi sahaya yansıttık ve kazanmayı başardık” dedi. Önemli bir galibiyet serisi yakaladıklarına dikkat çeken Hamzaoğlu, “Şimdi önümüzde bir kupa mücadelesi var, orada da fazla şans bulamayan arkadaşları değerlendireceğiz. Sonrasında da yine ligde Gençlerbirliği maçına konsantre olacağız. İlk yarıyı Beşiktaş derbisiyle bitiriyoruz. Bu dönemi hasarsız atlatırsak devre arası kampı çok işimize yarayacak” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ