MENÜ

Gönlü 'Zengin'!

Sahaya çıkarken yanlarındaki çocukların üşüdüğünü gören Beşiktaş'ın milli file bekçisi Tolga Zengin, takım arkadaşlarıyla organize olup üzerlerindeki eşofmanları onlara vermişti. Maçtan sonra bu konuya dikkat çeken deneyimli kaleci, yetkililere seslendi.

Gönlü 'Zengin'!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında misafir ettiği Akhisar Belediyespor'u 3-1 yenerek liderliğe yükselen Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu
'ndaki karşılaşma öncesi her iki tarafın oyuncuları ve hakemlerle birlikte sahaya çıkan çocukların üşüdüğünü gören Siyah-Beyazlılar'ın milli eldiveni, takım arkadaşlarını organize edip üzerlerindeki eşofmanları onlara vermesi konusunda uyarmıştı.

'Sevgi olmayan yerde saygı olmaz'

Mücadelenin sonrasında bu konuya değinen 31 yaşındaki Tolga, "Bu söyleyeceklerim maçtan daha önemli. Biz maça çıkarken yanımızda küçük çocuklar geliyor. Yetkilisi kim bilmiyorum ama o çocuklar kısa kollu forma ve şortla çıkıyorlar bu soğuk havada. Biz de takım arkadaşlarımla birlikte üzerimizdeki eşofmanları çıkardık ve onlara verdik. Çocukların üzerindeki tişörtlerde 'saygı' yazıyor, fakat sevgi olmayan yerde saygı olmaz. O çocuklar orada üşümesin. Yazıktır, günahtır. Yetkililerin dikkatli olması lazım. Yetkili kimse onlara bir içlik vermek zor bir şey değil. Gerekirse formamızı da çıkarır veririz. Her şey iyi gidiyor. İşimizi elimizden geldiğince iyi yapmaya çalışıyoruz. Biz bu işi en fazla 40 yaşına kadar yapıyoruz, sonrasında birçok şey unutuluyor. Sonuçta adamlığa bakılıyor. Gördüğümüz haksızlıklar karşısında susmayacağız" ifadelerini kullandı.


Beşiktaş 3-1 Akhisar Belediyespor

Haberin Devamı
YORUM YAZ