MENÜ

Fedakâr Cenk Tosun

Kara Kartal'ın genç yıldızı Cenk Tosun, Siyah-Beyazlılar'ın bu akşamki Akhisar Belediye maçında formasına geri dönecek. Sol kasığındaki sakatlığını yeni atlatmasına rağmen idman eksiği bulunan golcü futbolcu, "Feda deyip Beşiktaş'ın yanında olacağım” dedi.

Fedakâr Cenk Tosun

Siyah-Beyazlılar'da, bu akşamki Akhisar Belediye mücadelesi öncesinde Cenk Tosun sevinci yaşanıyor. Ligde geçen haftaki Gaziantepspor maçının ardından yapılan kontrollerinde sol kasığında birinci dereceden yırtık tespit edilen ve Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'a karşı forma giyemeyen 23 yaşındaki futbolcu, dün takım çalışmasında yer aldı. Zirve yolundaki kritik karşılaşma öncesinde antrenman eksiği bulunması ve sakatlığını tamamen atlatmamasına rağmen Akhisar maçında hocası Slaven Bilic'den forma isteyen başarılı futbolcunun bu hareketinin, Hırvat çalıştırıcıyı mutlu ettiği öğrenildi.

'Problemim olsa da...'

Beşiktaş formasıyla bu sezon çıktığı 15 maçta rakip fileleri 5 kez sarsan Cenk Tosun, Demba Ba ve Mustafa Pektemek'in yokluğunda sıkıntı yaşayan takımına katkı yapmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Yıldız golcü, "Ligde zirve yarışı için çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Herhangi bir problemim olsa da feda deyip Beşiktaş'ı yalnız bırakmayacağım, takımımın yanında olacağım" diye konuştu.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ