MENÜ

Ertuğrul Sağlam: Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kulübün ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtiğini bildirdi.

Ertuğrul Sağlam: Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz

Ertuğrul Sağlam, kulübün resmi dergisi "Eskişehirspor"da yer verilen açıklamasında, takımın alacağı iyi sonuçlarla ekonomik durumun toparlanacağını ve Eskişehirspor’un çok daha iyi konuma geleceğini belirtti.

Eskişehir’deki futbol tutkusu ve taraftar bilincinin üst seviyelerde olmasının, kulübün sıkıntıları daha çabuk ve avantajlı atlatmasını sağladığını vurgulayan Sağlam, şunları kaydetti:

"Bir şehir takımıysanız ve hedefiniz varsa şehrin dinamiklerinin hepsinin bir araya gelip, bütünlük oluşturup, sorumluluk alıp hedefine ilerleyeceği ortadadır. Eskişehirspor olarak ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu ekonomik sıkıntılardan kurtulmak için Tarık Çamdal olayındaki gibi her sene bir oyuncuyu nasıl yetiştirip, paraya çevirerek kulübün ekonomisine katkı sağlarız diye düşünüyoruz. Aldığımız oyuncular, 2. Lig’den, Almanya 2. Ligi’nden, PTT 1. Lig’den... Bu da arada sıkıntılar meydana getiriyor. Söz konusu sıkıntıları hep beraber göğüsleyerek ortadan kaldırabiliriz ve çok mutlu şekilde atlatabiliriz. Bir antrenör olarak Eskişehirspor ekonomisini toparlayıp geleceğini inşa etme adına burada risk alırken başkalarının buna ortak olmaması düşündürücüdür."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ