MENÜ

Bursaspor-Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon gözünü zirveye diken Trabzonspor, 14. hafta mücadelesinde bugün Bursaspor'a konuk olacak.

Bursaspor-Trabzonspor

Ligdeki 8 haftalık yenilmezlik serisi, Beşiktaş karşısında son bulan ardından Çaykur Rize galibiyetiyle yeni bir başlangıç yapan Bordo-Mavililer, eski hocaları Şenol Güneş'in ekibini evinde kayıpsız geçmeye kilitlendi. Zorlu maça, oyuncularını 3 puan parolasıyla hazırlayan Fırtına'nın deneyimli çalıştırıcısı Ersun Yanal, son haftaların formda isimleri Oscar Cardozo, Kevin Constant ve Mehmet Ekici'yle beraber Bursa'dan 3 puanla ayrılmayı planlıyor.

Bursaspor'da son dakika

Ligde bugün Bursa Atatürk Stadı'nda Trabzonspor'u ağırlayacak olan Yeşil-Beyazlılar'da, zorlu karşılaşma öncesinde 4 eksik bulunuyor. Bursaspor'da sakatlıkları süren Serdar Aziz, Ethem ve cezalı konumda bulunan Traore ile Josue, Trabzon'a karşı görev alamayacak.

Trabzonspor'da son dakika

Bordo-Mavililer'de, Bursaspor karşılaşması öncesinde 4 eksik bulunuyor. Fırtına'nın çalıştırıcısı Ersun Yanal, takımda sakatlıkları süren Onur, Deniz, Musa Nizam ve Papadopoulos'tan bugünkü maçta yararlanamayacak.

Muhtemel 11'ler;

BURSASPOR: Harun, Şener, Civelli, Ertuğrul, Aziz, Belluschi, Ozan Tufan, Volkan (Ozan İpek), Şamil, Bakambu, Fernandao

TRABZONSPOR: Fatih, Bosingwa, Medjani, Belkalem, Yusuf, Fatih Atik, Sefa, Özer, Mehmet Ekici, Constant, Cardozo

STAT: Bursa Atatürk

SAAT: 16.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Bülent Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ