MENÜ

Werder Bremen 2-1 Borussia Dortmund

Bundesliga'da Borussia Dortmund'un çöküşü devam etti. Werder Bremen'e konuk olan Klopp'un öğrencileri, müsabakadan 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

Werder Bremen 2-1 Borussia Dortmund

Almanya Bundesliga'nın 17. haftasındaki karşılaşmada Borussia Dortmund, Werder Bremen'e misafir oldu. Oldukça kötü bir sezon geçiren Jürgen Klopp'un öğrencileri, kritik müsabakada rakibine karşı koyamadı ve Yeşil-Beyazlılar'a 2-1'lik skorla yenildi.

Weserstadion'da oynanan mücadeleye etkili başlayan ev sahibi ekip, henüz 3. dakikada Davie Selke'nin ağlara gönderdiği golle öne geçti: 1-0. Maçın ilk devresi bu skorla noktalanırken, 63'te Werder Bremen, Fin Bartels'in kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı: 2-0. Dakika 73'te sahneye çıkan Mats Hummels, Sarı-Siyahlılar adına fileleri havalandırsa da bu konuk takıma yeterli olmadı: 2-1.

Böylece galibiyet hasreti 3 haftaya yükselen Borussia Dortmund'un puanı 15 puanda kaldı. Maç eksiğiyle son sırada bulunan Freiburg, yarın evinde Hannover 96'yı yenmesi durumunda Kloop'un takımı ligin ilk yarısını son sırada tamamlayacak. Üç haftanın ardından zafere kavuşan Werder Bremen ise puanını 17 yaptı ve alt sıralarda nefes aldı.

MAÇIN İSTATİSTİKLERİ


ALMANYA BUNDESLIGA PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ