MENÜ

Basketbolcunun eli kopuyordu!

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde oynanan Best Balıkesir - Afyonkarahisar Belediye maçında yaşanan sakatlık, maçı izleyen taraftarları şok etti.

Basketbolcunun eli kopuyordu!

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L) oynanan Best Balıkesir - Afyonkarahisar Belediye maçında yaşanan sakatlık, karşılaşmayı yerinde izleyen basketbol severleri sarstı. Best Balıkesir'in 79-70 kazandığı karşılaşmanın üçüncü çeyreğinin son dakikasında, o ana dek 23 sayıyla takımını sırtlayan Raymond Sykes, dışarı çıkan bir topu kurtarmak isterken saha dışına doğru sıçradı ve topa yaptığı hamle esnasında eli, protokol tribününün önündeki cama girdi. Bir anda kanlar içinde kalan Sykes, derhal hastaneye kaldırılırken, yapılan kontrollerde tendonda kesiğe rastlanmadığı ifade edildi. Aynı maçın üçüncü periyodunda bir diğer Afyon Belediyeli oyuncu Serdar Yavuz, yüzüne aldığı darbe sonrası baygınlık geçirdi ve oyunu yarıda bıraktı.

O camın orada ne işi var?

Yaşanan bu üzücü sakatlık, protokol tribününün dizaynı ile ilgili eleştirileri de beraberinde getirdi. Sahanın hemen bitişiğindeki bu bölümün camla kapatılmış olması, oyuncular için sakatlık riski teşkil ediyor olması sebebiyle salondaki taraftarlarca eleştirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ